seti_abi مدیر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 294 عنوان پیشگویی دو | مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 73 پست بچه ها اون تاپیک آنقدر پیام زیاد شد گم میکردم لطفا اینجا بپرسین 1403/04/09 | 14:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
seti_abi مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 294 متشکرم برام دعا کن نباشم برات به نیت پنج تن پنج صلوات میفرستم وای من نینی دوس ولی خب ازدواج نکردم😂میشه گفت کسی تابحال جذبم نکرده اونقدر
seti_abi مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 294 اینم بگم دوستان حدس ها براساس انرژی درونی من و شماستاگر کاهش سطح انرژی داشته باشم خطاش بیشتره اکثرا شبها مثلا من پر انرژی تر از ظهر و بعد از ظهر هستم و نزدیک صبحباتوجه به هرشخص هست🙂🤍
کرمکاراملی عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 1678 بوس بهت بیبی چک تست کن نگران نباش میترسم همش منتظرم بیاد
سحرخسته عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 2048 عزیزم از کراشم پرسیدم گفتی خوشش میاد و ۶۵ درصد بیاد جلو و از شک خودم ب دوستم گفتید درستهبقیه سوالام ک ندیدید❤️عزیزم بالاخره میاد؟و اینکه اون مسیر دعا که رفتم جواب میده?یعنی دوستم واقعا به کراشم نخ میده? کراشم جذبش میشه? کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا
seti_abi مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 294 عزیزم از کراشم پرسیدم گفتی خوشش میاد و ۶۵ درصد بیاد جلو و از شک خودم ب دوستم گفتید درستهبقیه سوالام ... همه ی مردا توجه دوس دارن اما بیشتر از اون دختر باهوش دوس دارنکراشت و میخوای جذب کنی باید باتوجه به شخصیتت و رفتار دوستت جذبش کنیحسش به تو بیشتر از دوستته
سحرخسته عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 2048 همه ی مردا توجه دوس دارن اما بیشتر از اون دختر باهوش دوس دارنکراشت و میخوای جذب کنی باید باتوجه به ش ... مرسی عزیزمفقط ی سوال اون مسیر دعا بهم جواب میده؟و اینکه رابطه کراشم در نهایت با من جور میشه یا دوستم؟ کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا
سحرخسته عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 2048 واقعا اگه حست درست باشه که میدونم هست دوستم باید خیلی جنسش خراب باشه که به اون کراش من نخ داده باشه چون مدام جلو من ازش بد میگه کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا
seti_abi مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 294 مرسی عزیزمفقط ی سوال اون مسیر دعا بهم جواب میده؟و اینکه رابطه کراشم در نهایت با من جور میشه یا دوستم ... احتمالش بیشتره با تو گفتم اما خیلی واضح حس نمیکنم اونقدر جدی نشده قضیه اتون
seti_abi مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 294 مرسی عزیزمفقط ی سوال اون مسیر دعا بهم جواب میده؟و اینکه رابطه کراشم در نهایت با من جور میشه یا دوستم ... واقعیتش من به دعا اونقدر باور ندارم به قدرت ذهن باوردارم
سحرخسته عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 2048 احتمالش بیشتره با تو گفتم اما خیلی واضح حس نمیکنم اونقدر جدی نشده قضیه اتون چقدر طول میکشه عزیزم بنظرت؟ کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا
_miraa_ عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 1483 واقعیتش من به دعا اونقدر باور ندارم به قدرت ذهن باوردارم دندان یا پزشکی یا پروتز دندان امسال میارم؟ بیدار شو ...
seti_abi مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 294 دندان یا پزشکی یا پروتز دندان امسال میارم؟ پروتز احتمالش هست
سحرخسته عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 2048 چهار وعده مرسی خوشگل خانم من از صبر و پاسخگوییت🌻🌻❤️❤️ کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا