2777
2789

من پسرم یکسال و نیمه هنوز. ولی حباب بازی رنگ امیزی خونه سازی. و قایم باشک. 

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارک نمیبریش؟

باید با اسباب بازیاش باهاش بازی کنی ما یه اقوامی داریم قد یه فر‌وشگاه اسباب بازی خرید برا بچش ولی اصلا بچه بیچاره بلد نیست چیکار کنه فقط میاره پخش میکنه و میره . اگه اسباب بازی آشپزی یا هرچی داره بشین عین یه بچه سه ساله باهاش بازی کن بچه ها با بازی یاد میگیرن حرف زدن و رفتار درست و … مثلا اگه وسیله پزشکی داره بهش بگو من دکترم برو عروسکتو بیار پیشم یادش بده در بزنه سلام و علیک و احوال پرسی کنه این وسط ترسش از دکترم میریزه 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!

۱. چیزایی رو براش بزار مثلا چند تا اسباب بازی بعد چشم شو ببنده یکی رو بردار بعد ازش بخواه بگه کدوم نیست برای تقویت دقت و حافظه خوبه. بر عکس هم انجام بده . 

۲.یه سبد بزار یه طرف اتاق بعد با یه ملافه که از طول پیچیدی یه مسیر درست کن مثلا مارپیچی یا زیگزاگ بعد تو یه ظرفی چند تا توپ بزار بگو باید  از روی اون مسیر بره و تو سبد بندازه . باید تعادل شو حفظ کنه .

۳.آهنگ پخش کن دور یه بالش یا صندل بچرخین بعد قطع کن هر کی زودتر نشست برنده هست 

۴. مجسمه بازی هم میشه مثلا آهنگ بزار بعد اون حرکت کنه بپره یا برقصه بعد قطع کن همون حالتی که هست بمونه . 

قائم باشک بازی هم بچه ها خیلی دوست دارن . 

۵. چشم شو ببند بعد ازش بخواه به صداهای که درمیارن توجه کنه و پیدات کنه یا یه چیزی رو پیدا کنه وقتی به اون چیز نزدیک میشه صدا بیشتر بشه .

۶. گل بازی هم خوبه .