2777
2789
عنوان

بیاید ی چیزی یادم افتاداز15سال پیش

178 بازدید | 10 پست

دبیرستانی بودم با شوهرم دوس بودیم اینقد روم غیرت دلشت چس پسر😂

هر حا میرفتم منومیرسوند دنبالم میاومد نمیذاشت کسی نزدیکم شه همون قرار اول برام حلقه اورد

همش میگفت خیلیا دنبالتن ولی تو فقط منو میخوای ی جور غرور داشت ب من همیشه

منم دوسش داشتم خیییلی میاومد دنبالم مدرسه تموم میشد منم از حرص سوار نمیشدم تا دم در مث اسکورت دنبالم بود عاااای دلم برا اونموقه تنگ شد

جداشدم ازش بزور اون وقتا بعد ۱۳سال بهم برگشت اینبار دیگه گفت نمیزارم بری الانم بابای بچمه کامل نیست بدیای خودشم داره

ولی مث روز اول دوسش دارم بنظرم عشق بوده

ولی خودمونیم مشخص بود بگیره😂🤦🏼‍♀️

هرچه دادم به اوحلالش باد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۳ سال کجا بود

من جداکه شدم ازش ازدواج‌کردم‌اونم چن سال بعد ازدواج‌من زن‌گرفت

بعد من بعد چن سال طلاق گرفتم

اونام مشکل داشتن جداشدن

هرچه دادم به اوحلالش باد
من جداکه شدم ازش ازدواج‌کردم‌اونم چن سال بعد ازدواج‌من زن‌گرفتبعد من بعد چن سال طلاق گرفتماونام مشکل ...

پس از اول ماله هم بودید قسمتتون بوده . بچه ام دارید هردو یا نه 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
پس از اول ماله هم بودید قسمتتون بوده . بچه ام دارید هردو یا نه

اره همه میگن قسمتتون از اولشم یکی بود فقط سرنوشت یکم پیچوندش

نه بچه نداشتیم خداروشکر الان ی بچه مشترک یه ساله داریم

هرچه دادم به اوحلالش باد
اذیتمم میکنه گاهیولی قشنگ حس عمیقشو درک میکنممرسی عزیزممم❤️😘

منم با نامزدم اینطوریم 

خیلی حساسه و دوس داره دائم براش وقت بزارم 

حتی کلاس رفتنامم نمیزاره کلاسای زیادی برم در حد ۳ تا گذاشته هر جا هم میرم میام خدش میبره  بنظرت ممکنه بعدا اذیت بشیم؟ هردو همو دوس داریم من ۱۶ اون ۲۰

منم با نامزدم اینطوریم خیلی حساسه و دوس داره دائم براش وقت بزارم حتی کلاس رفتنامم نمیزاره کلاسای زیا ...

بعدا یجوری راحتت میذاره دلت برااین روزا تنگ میشه😂🤭من الان دیگه تو ماه ی بار شاید اونم بیاد باهام جایی هرجام میرفتم میگفت اسنپ بگیر دیگه خودش خجالت میکشید برا ماشین گرفت

ن عزیزم بعدا اوکی میشه این اوایل جذابیت داره براادم بعدا عادی میشه همچی فقط اعتمادشو جلب کن

هرچه دادم به اوحلالش باد
2790
2778
2791
2779
2792