2777
2789
عنوان

چرا بدن من این همه بهم ریخته

144 بازدید | 6 پست

من تازه آزمایش دادم همه چی نرمال بود بغیر از قند خونم که سی واحد بیشتره و الان رژیم شکر مصنوعی گرفتم

ولی بدنم اصلا باهام راه نمیاد

مفاصلم درد میکنن. سینه ی سمت راستم اون قسمت که نزذیک زیر بغله درد میکنه. هیچ غده ای هم تو معاینه نداره.

پریودم دوماهه بهم ریخته. خیلی عصبی و بی حوصله شدم. صورتم جوش میریزه و اشتهام وحشتناک زیاد شده‌. واسه همین چاق شدم.

خیلی اعصابم خورده. کسی مثل من بوده؟ 

من بعد زایمانم بدنم اصلا دیگه برا خودم نشد. ینی انگار کوفتنم یکی دیگه ءداشتن جام. پوست خشک. اعصاب ناراروم. موها ماهی یک بارم کوتاهشون کنم کمه بس ک خشکن. 

قبلا اگه یک هفته حجوم نمیرفتم اصلا بدنم بو نمیگرفت الان همین ک از حموم میام بدنم بو میده. شکم شلو ول. 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بعد زایمانم بدنم اصلا دیگه برا خودم نشد. ینی انگار کوفتنم یکی دیگه ءداشتن جام. پوست خشک. اعصاب نا ...

وای منم همینم. حتی کرست رو هم دیگه نمیتونم تحمل کنم. اعصابم داغونه، پوستم خشک خشک شده. موهامم خشک شده. هیچ آبرسان و رسیدگی خوبش نمیکنه

وای منم همینم. حتی کرست رو هم دیگه نمیتونم تحمل کنم. اعصابم داغونه، پوستم خشک خشک شده. موهامم خشک شد ...

اب زیاد بوخور. مولتی ویتانین و اینها هم اگه میتونی بگیر بوخور.بدن 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱