دیانا60 مدیر عضویت: 1393/10/22 تعداد پست: 7608 عنوان هرشب............... | مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 38 پست سلام به همگی😌هرشب تاپیکای جنجالی میزدن.حالا که یه امشب اومدم اینموقع سایت خبری نیست😥چرا خب یدونه جنجالی بزنین😞دلم واشه😓اگه نبودم دوباره صبح میدیدم ای دل غافل چه خبربوده😒 خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚 1396/05/31 | 00:55 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کتی_1377 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 13128 اره تسلیت میگم.... ان شاءالله حاجت رواشیم همگی مامنتظراهم نینی داربشیم آمین 🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫 تو هیچی از من نمیدوووونی اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
کتی_جون1856 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 23519 امشب امشب مثل هرشب... ادامش چی بود؟؟؟ ستاره اومد به خوابم؟؟؟؟؟🤔🤔 جزیره اومد به خوابم😎 🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
golsa75 عضویت: 1396/03/24 تعداد پست: 2610 دقيقا برا منم همينجوره بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤
adriana عضویت: 1396/05/08 تعداد پست: 147 خب که چی الان این تاپیک زدن داشت آنجا که نخواستی زندگی خود را با زندگی دیگران مقایسه کنی...یعنی خوشبختی.
asal_naz1 عضویت: 1395/07/01 تعداد پست: 5824 منم اومدم همین تاپیک بزنم، تاپیک تو رو دیدم گفتم بیام ببینم شاید اینجا خبری باشه قراره دوباره این راه و برم🍀 اما ایندفعه با مدیریت صحیح💪
sarsabz عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 370 ميتونم يه سوال بي ربط بپرسم ؟ خدايا نه گذاشتي طعم مادر داشتن رو بِچِشَم نه اجازه ميدي خودم مادري كنم 😔دلم ازت گرفته😔ولي فقط خودت بايد برام معجزه كني 🙏🏻 التماس دعا دوستاي ني ني سايتي 💕
دیانا60 مدیر استارتر عضویت: 1393/10/22 تعداد پست: 7608 امروز اتفاقا تاپیک جنجالی بود دو سه تا طبق معمول نبودم😪آخه چرا وقتی من نیستم جنجال میشه😓 خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
Zaribala عضویت: 1395/02/01 تعداد پست: 3167 امشب امشب مثل هرشب... ادامش چی بود؟؟؟ ستاره اومد به خوابم؟؟؟؟؟🤔🤔 امسب واسع هر شب بود،امشب مال دیروز بود. ..
sarsabz عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 370 هيچي هيچي بيخيال شدم با عرض پوزش خدايا نه گذاشتي طعم مادر داشتن رو بِچِشَم نه اجازه ميدي خودم مادري كنم 😔دلم ازت گرفته😔ولي فقط خودت بايد برام معجزه كني 🙏🏻 التماس دعا دوستاي ني ني سايتي 💕
دیانا60 مدیر استارتر عضویت: 1393/10/22 تعداد پست: 7608 خب که چی الان این تاپیک زدن داشت وااااااا...دعوا داری😨خب دلم خواست بزنم😒 خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
دیانا60 مدیر استارتر عضویت: 1393/10/22 تعداد پست: 7608 زیارت عاشورا نذر کن جواب میگیری قول میدم تاحالا۳یا۴بارکردم.چله های دیگه هم برداشتم.ختم قران.هرچی فکرشو کن.روزه و نماز😭 خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
مانلی_جوون😎 عضویت: 1396/03/28 تعداد پست: 392 وااااااا...دعوا داری😨 خب دلم خواست بزنم😒 بیا اینم جنجال 😎 برگ از درخت خسته میشه پاییز بهونست...
مانلی_جوون😎 عضویت: 1396/03/28 تعداد پست: 392 وااااااا...دعوا داری😨 خب دلم خواست بزنم😒 ازیه تاپیک دیگه بوی جنجال میاد خاستی ا نجا یه سر بزن دیانا همونکه گفته.، ازین موضوع عصبانیم .... برگ از درخت خسته میشه پاییز بهونست...