2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یبار سقط داشتم بعدازاون یکی بهم گفت چهله افتاده روت رفتم پیش یکی یسری دعاهاگفت وبعدشم منو برد حمو ...

منم سقط کردم بهم گفتن چهل افتاده روت قبل بارداری بعدیت برو دعا بگیر 

الان ناخواسته فکر میکنم باردار شدم سه روزه عقب افتاده علائم بارداری قبلیمو دارم الان رفتم دعا نویس کلی دعوام کرد چرا قبلش نیومدی الان نمیتونم کاری کنم فقط امیدت به خدا باشه😭

رفتی پیش دعا نویس!!

اگر مشکلی برات پیش اومد بدون اثرمنفی رفتن به اینجور جاها هستش

چرااااا رفتی 

نمیدونی دعا نویسا سنگینی بدی دارن واااای از دست شما

چه میکنید باخودتون 

بشین ۳ بار سوره تکویر بخون بلکه سنگینی این کارت رفع بشه ای خداااااا

منم سقط کردم بهم گفتن چهل افتاده روت قبل بارداری بعدیت برو دعا بگیر الان ناخواسته فکر میکنم باردار ش ...

من پیش اون خانمی که رفتم دعانویس نبوده فقط چهل میزده واستخاره میگرفته بهم یه قفل داده بودگفت هرموقع باردارشدی اینو بیار که برات ببندمش که دیگه چهل نیافته روت ماه بعدش که باردار شدم مادرشوهرم برد پیشش قفلش کرد بعداز اون هم بازم یبار دیکه ناخاسته درکمال ناباوری باردارشدم

حالا یه چن روز صبر کن بیبی بزن اگه باردار نبودی برو پیشش

وای چه خرافاتی این چیزا چیهتوکلت بخدا باشه بشین قرآن بخون

به خدا آنقدر حالم خوب بود آخه فکر میکنم همون شبی که لقاح اتفاق افتاده خواب میدیدم یه دختر بچه خوشگل دارم تو خیابونا منو دنبال خودش میکشه میخنده الان از پیش دعا نویس میام حالمو گرفت خدا وکیلی 

من خودم یکم چون قرآنی قبول دارم 

به خدا آنقدر حالم خوب بود آخه فکر میکنم همون شبی که لقاح اتفاق افتاده خواب میدیدم یه دختر بچه خوشگل ...

خوب انرژی منفیش حالتو بد کرده

کاملا واضحه 

وای این دعا نویسا باشیاطین سروکار دارن خیلی اشتباه کردی رفتی 

زودی ۳ بار سوره تکویر و فلق و ناس و آیت الکرسی رو با وضو بخون

من پیش اون خانمی که رفتم دعانویس نبوده فقط چهل میزده واستخاره میگرفته بهم یه قفل داده بودگفت هرموقع ...

من پریودیم خیلی عقب جلو میشد به خاطر تیروئید از وقتی درمان کردم نزدیک یه ساله اصلا عقب نیفتاده یه بار دو روز عقب افتاد اونم حامله بودم 

الانم سه روزه عقب افتاده نفخ و ترشح و کمردرد دارم خودم مطمئنم ولی هنوز بیبی چک نشون نداد امروز گذاشتم 

خوب انرژی منفیش حالتو بد کردهکاملا واضحه وای این دعا نویسا باشیاطین سروکار دارن خیلی اشتباه کردی رفت ...

دعانویسی از همشهری هامونه آشناست فقط واسه مریضی و گشایش کار دعا میده ولی حق با شماس باید قرآن بخونم سنگینه🤦🏻‍♀️

دعانویسی از همشهری هامونه آشناست فقط واسه مریضی و گشایش کار دعا میده ولی حق با شماس باید قرآن بخونم ...

مهم نیست اصلا کیه چیه

دعا نویسا اطرافشون سنگینی زیاده نزدیکشون میشی حرف میزنی سنگینیه میگیرتت