2777
2789
عنوان

موافقین شما

63 بازدید | 12 پست

چند وقته به ذهنم زده ک وصیت کنم بعد مرگم بدنم اهدا بشه به علم...عواقبش چیه؟؟؟یکیش خب میدونم ک بچه هام شاید از اینکه مادرشون مزار نداره ک برن سر مزارش و آروم بشن ناراحت بشن.....ولی بدنی ک قراره بپوسه حداقل ی استفاده‌ای ازش بشه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مزار که دور از جونت داری

ولی نمادینه دیگه

حالا ایشالا شما صد سال عمر کنی ولی اونموقع که بخواد همچین اتفاقی بیفته حداقل چند دهه دیگه ست، فک نکنم دیگه این حرکتو انجام بدن با پیشرفتی که علم کرده و همچنان قراره بکنه

همون کارت اهدای عضو کافیه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
کجا باید بریم کارت اهدا عضو بگیریم؟بعد وقتی بمیریم میفهمن کارت اهدای عضو داریم ؟

اهدای عضو با اهدای جسد فرق داره....آره کار اهدای عضو بگیری کلا ثبت میشه تو سیستم فکر کنم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

عزیزم شما فرم اهدا رو پر کن دور از جونت اگه زمانی اتفاقی برات افتاد قرار نیست تیکه تیکه ات کنن درحدی که مزار نداشته باشی فقط اعضای داخلی مث کلیه کبد یا قلبت رو برمیدارن 

میتونی فرم انلاین اهدای عضو رو پر کنی

اهدایت عضو منظورم نیستا....اونم‌خوبه ولی اهدای جسد فرق داره کلا

کجا باید بریم کارت اهدا عضو بگیریم؟بعد وقتی بمیریم میفهمن کارت اهدای عضو داریم ؟

سامانه اهدا

میاد توی اطلاعات پزشکیتون ثبت میشه

اگر دور از جون مرگ مغزی اتفاق بیفته به خانواده شخص اطلاع میدن که این آدم کارت داره تصمیم بگیرید میخواید اعضاشو اهدا کنید یا نه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عزیزم شما فرم اهدا رو پر کن دور از جونت اگه زمانی اتفاقی برات افتاد قرار نیست تیکه تیکه ات کنن درحدی ...

ن عزیزم اهدای عضو با اهدای جسد فرق داره

مزار که دور از جونت داریولی نمادینه دیگهحالا ایشالا شما صد سال عمر کنی ولی اونموقع که بخواد همچین ات ...

فکر کنم الانم انجام بشه..

فکر کنم الانم انجام بشه..

الان میشه ولی مثلا ۳۰ سال ۴۰ سال دیگه چه نیازی هست که جسد طرفو بگیرن ببرن دانشگاه علوم پزشکی برای تشریح؟

خب عزیزم نمیکنن این کارو

تا کمتر از ۱۰ سال دیگه جنین های رشد پیدا کرده توی رحم مصنوعی بدون نیاز به مادر و پدر به دنیا میان، دیگه دوره زمونه این حرفا گذشته