2777
2789
خیلی ممنونم ازت مهربونم لطف میکنی والا خبر ماسک مورو ندارم از همون ارایشگرم گرفتم

اونم چک کن سولفات داشته باشه ریزش میاره قطعا

عزیزمی گل💚

درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم من شوره دارم چند ماهه درگیرم اما الان خیلی کمتر شد ولی هست، پوستم خشک بود میتونم انقد پوست دادم ...

سلام شورتون خشکه؟ میریزه رو شونت راحت؟

ریزشم داری؟

درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧

گلم من شوره دارم چند ماهه درگیرم اما الان خیلی کمتر شد ولی هست، پوستم خشک بود میتونم انقد پوست دادم ...

روتین خاصی دارین؟ 

پوستتون حیفه واقعا زیباییش با خشکی کدر بشه

سلام شورتون خشکه؟ میریزه رو شونت راحت؟ریزشم داری؟

اره خشکه ب قدری زیاد بود ک رو لباسم می‌ریخت، البته از وقتی تابستون شده خیلی خیلی کم شد ولی هس  ریزش مو شدید، ن گلم روتین خاصی ندارم شوینده میزنم و ضد آفتاب و ی آبرسان نیتروژنا 

اره خشکه ب قدری زیاد بود ک رو لباسم می‌ریخت، البته از وقتی تابستون شده خیلی خیلی کم شد ولی هس ریزش ...

با این ۳تا محصول پوستت چطور شد بعد استفاده؟ بنظرم اینا کافی نیستن چون پوستت اگر خیلی خشک باشه باعث چین و چروک و مشکلات پوستی دیگه میشن و این حیفه واقعا حس میکنم سن زیادی هم نداشته باشی . تونر و سرم ابرسان قوی درکنارشون کاس استفاده کنی

شوره سرتون از خشکی بیش از حد گف سره که باعث میشه ریشه و فولیکول مو تضعیف و باعث ریزش مو بشه نیاز به یک شامپو تخصصی مخصوص موهات داری

موهات خشک و وزه؟

با این ۳تا محصول پوستت چطور شد بعد استفاده؟ بنظرم اینا کافی نیستن چون پوستت اگر خیلی خشک باشه باعث چ ...

اره خشکه و حالت دار موج دار بهتره بگم، اره ابجی من 34 سالمه، تو همون دوره غصه زیادی خوردم و ب پوستم نمی‌رسید دیدم وای پیشونیم خط افتاد خط لبخند، الان آب زیاد میخورم صورتم شاداب شد اما سرم همچنان هس شامپو ضد شوره خزیدم افاقه نکرد

عزیزم من برات پرسیدم چون موهات رو کراتین کردی اوایلش بین ۶۰ تا تار مو درروز ریزش داره و کاملا طبیعی هست اما درکنارش مراقبت های خودت هم خیلی اثر داره همین سرم مویی که گفتی هم واقعا کمک میکنه تقویت بشه موهات و کمتر ریزش کنه که این هم مخصوص موهای کراتینه و فری سولقات استفاده داشته باشی

و اینکه ماسک مو هم حتما فاقد سولفات استفاده کن 

من الان خودمم محصول دارم همگی فاقدسولفاتن کانال هم دارم قشنگم دوس داشتی شمارمم بهت میدم پیام یا تماش داشته باشیم که مشاوره ی دقیق تر بهت بدم ک بیشتر بتونم کمکت کنم جانم🌸

اره خشکه و حالت دار موج دار بهتره بگم، اره ابجی من 34 سالمه، تو همون دوره غصه زیادی خوردم و ب پوستم ...

عزیزم ..با این چیزایی ک میگی تو این سنت واقعا خیلی حیفه پوستت اینجور خط و پوسته بندازه چهره رو خیلی بیروح میکنه ، روتینت بنظرم مناسبت نبوده اگه میخوای یکی کامل بهت میدم استفاده داشته باشی‌ چون این چیزایی که شما میگی مشخصه پوستتون زیادی خشک هست و همین پیری زودرس و مسکلات دیگه میاره .پوستتون فکرکنم حساس هم باشه کمی و زود افتاب سوخته بشی درسته؟ 

برای موهات باید شامپو تخصصی مخصوص موهات استفاده کنی .زیرنظر پزشک استفاده کردی یا خودت گرفتی؟ میتونی بهم برندش رو بگی؟ و اینکه فری سولفات و پارابنه ایا یا ن؟اینا هم باعث میشن شوره تشدید بشه و موها خشک و کدر تر بشن اخه ..خیلی حیفه زیبایی شماس

اره خشکه و حالت دار موج دار بهتره بگم، اره ابجی من 34 سالمه، تو همون دوره غصه زیادی خوردم و ب پوستم ...

شامپو های ضدشوره باید چن دوره استفاده بشن و مداوم که اثر ببینی 

فاقد سولفات هم باشن مناسب کف سر و نوع شوره شما باشن

درکنارش هم ماسک مو و سرم مو استفاده کنین 

که مشکلت به طور کامل حل بشه

مشکل داخلی هم داری ؟ دارویی چیزی مصرف نداری؟

شامپو های ضدشوره باید چن دوره استفاده بشن و مداوم که اثر ببینی فاقد سولفات هم باشن مناسب کف سر و نوع ...

اره پوستم زود قرمز میشه، ن گلم خودم شامپو رو میخرم از فروشگاه نرفتم دکتر میشع بگین چ ماسک مویی بگیرم ک موهام نرم و خوش حالت بشه، و شامپو هم معرفی کنین عزیزم ممنونم 

اره پوستم زود قرمز میشه، ن گلم خودم شامپو رو میخرم از فروشگاه نرفتم دکتر میشع بگین چ ماسک مویی بگیرم ...

وای اینکه خیلی بده .اگه میخواین مشاوره دقیق و یکسری روتین ها بدم بهتون انجام بدین ان شاءالله که حل بشه میتونم محصول خوب هم برای حل این مشکل معرفی کنم

برای پوست خشک باید روتین کامل داشته باشی اگر مشکل هزینه نداری بهت کامل توضیح میدم چه محصولی مصرف کنی 

برای موهات هم ماسک مو بعد از حمام استفاده کن به همراه شامپو مناسب پوست خشک و تخصصی مخصوص شوره  سرم مو هم کراتینه آرگان هست که بینظره موهارو نرم و خوش حالت میکنه خودم هم فروش دارم اتفاقا ازش مشتری ثابت داره خداروشکر رضایتش بالابوده 

اره پوستم زود قرمز میشه، ن گلم خودم شامپو رو میخرم از فروشگاه نرفتم دکتر میشع بگین چ ماسک مویی بگیرم ...

قشنگم من فردا میخوام سفارشات رو وارد و نهایی کنم دوس داشتی اسرع وقت بهم بگو شماروهم بذارم ک هزینه پستت کم بشه جانم💚 آیدی کانال و نماد اعتماد هم میتونم‌ بهتون بدم و توضیحات بیشتری برای روتین و مشکلات و درمان پوست و موی شما بدم و راهنمایی بهتری کنم♡

اینم به طور خلاصه مینویسم ایشالا مشکلتون رفع بشه 

اینی که میگم برای ریزش مو ، ضعیف و نازک شدن و... همه چیز هست فرقی نمیکنه پس دقت کنید 

اولا که علت ریش مو یا تغذیه س ، هورمونی، استرس ،سن ، دارویی،ژنتیک و چند علت دیگه 

اگر بعد از استفاده از شامپو ، دارو یا رژیم خاصی ریزش مو شروع شده فورا قطع کنید (البته دارو رو با مشورت دکتر )

دوش آب داغ ممنون ، بستن محکم مو ممنوع ، رژیم کم کالری ممنوع ، زدن روغن های عجیب غریب ممنوع 

میرسیم به زنتیک و هورمونی : اگر باردارید طبیعیه اگر رژیم بد دارید باید عوض کنید اگر نه باید از مکمل استفاده کنید حالا چه مکملی و میگم . اگر ارثی و زنتیکی مشکل دارید شاید نشه 100 % برطرف کرد اما میشه تا حد زیادی کم کرد 

اگر همه ی موارد و رعایت کردی و استرس هم کم کردی بهترین راه استفاده مکمل هاس .

توی مکمل های رشد و تقویت مو هم تا الان بهترینشون قرص فیتو بوده و من توصیه میکنم . 

3 دوره یعنی 3 تا شیشه 120 عددی مصرف کنی خودت متوجه میشی چی شده روز 2 عددد صبح ناشتا 

مصرف فیتو رو دست کم نگیر سر وقت چیزای ارزون تر و عجیب غریب هم نرو پشیمون میشی 

فقط انقدری که فیتو خراب و فیک داره هیچی نداره خیلی فروشگاه ها دارن ولی اکثرا فیکه تو توصیه های قبلیم چنتا فروشگاه معرفی میکردم

اما برای فیتو فقط اوردینری استور و معرفی میکنم چون فقط این داره اصلشو اونا هم که اصل فروش بودن ولی ندارن فیتو 

تو گوگل بزنید (فیتو اوردینری استور ) میاره براتون 

قیمتش زیاد نیست اگر میتونی 2 یا 3 بسته رو با هم بخر که گرون تر نشه . 

در ضمن اگر ورزش میکنید و رژیم کم کالری دارید برای همینه مشکل موهاتون برنج مرگ نیست دوستان بخورید هر کسی رژیم صفر کربوهیدارات میده خیانت کاره

سعی میکنم سوالاتتون و جواب بدم ولی واقعیت همه رو نمیرسم . امیدوارم که بدردتون خورده باشه . اگر عجله ای بود میتونید زنگ بزنید به همون فروشگاه که گفتم خودشونم راهنماییتون میکنن احتمالا