2777
2789
برای اسی که اشتباه گفتم ، شما لباست سفیده؟من حس میکنم زبان بخونین بیشتر موفقیت هست براتون

من میرم رشته مورد علاقم ؟

لباسم چه رنگی؟

میشه با دل مهربونت یه صلوات مهمونم کنی؟🥹 من یه دختر شاد و هنرمندم😌🥰💕 درون من پر هنر بود ولی...
بله ، یکی از آشناهاتون هست که از شما خوشش میاد ولی بخاطر آشنا بودن و ترس از آبرو نزدیک نمیشه ، فعلا ...

میشه یه چیزی دربارش بگی ؟ مخام ببینم کیه 

میشع بگی کار پیدا میکنم ؟ آموزش دارم میبینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چی من با کسی وارد رابطه میشم کی؟

برای شما یه پسر قد بلند رو حس میکنم که استایل اسپرت داره هنوز باهاش ملاقات نداشتی ولی به زودی باهاش آشنا میشی توی‌یه مکان عمومی 

بیشتر حس میکنم یه مکان آموزشی باشه مثل یه آموزشگاه یا همچین جایی

کاربری دست دونفره
بپرس عزیزم

بالای ۳۰ هستم. کارمندم

نرم افزار خوندم به نظرتون برنامه نویسی رو ادامه بدم یا زبان؟ یا کنکور تجربی؟

اونی که ذهنمه از کارش پشیمونه؟ پیام میده؟ پولی قرض کرده پس میده؟ 

بچه در طالعم هست؟ اگه بله جنسیت؟ براتون ایت الکرسی میخونم 

برای شما یه پسر قد بلند رو حس میکنم که استایل اسپرت داره هنوز باهاش ملاقات نداشتی ولی به زودی باهاش ...

وای مکانی ک توش هستم تقریبا همینچیزایی ک داری میگی

واسم مهم نی میاد سرم چی از بچگی زمان قلمچی🫡
برای شما یه پسر قد بلند رو حس میکنم که استایل اسپرت داره هنوز باهاش ملاقات نداشتی ولی به زودی باهاش ...

عزیزم میشه بگی پارتنرم چه موقع میاد خاستگاریم؟بهم میرسیم؟

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/

بالای ۳۰ هستم. کارمندمنرم افزار خوندم به نظرتون برنامه نویسی رو ادامه بدم یا زبان؟ یا کنکور تجربی؟او ...

حس میکنم زبان خوندن براتون موفقیت امیز تر از راه های دیگه است و توی این راه به موفقیت میرسید ، بله پشیمون و شرمنده هست و نمیدونه چطور پیام بده ولی احتمالا تا یک الی دو هفته آینده پیام میده و پول رو هم پس میده 

بله ، دختر براتون حس میکنم

کاربری دست دونفره

مشخصات کسی ک باهاش ازدواج میکنم میگید؟

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792