رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 عنوان بشامل 127 بازدید | 11 پست من سس بشاملو با دو قاشق آرد و دولیوان شیر درست میکنم خوب بوده تا الان خامه بریزم بد نمیشه؟ دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود. 1403/04/09 | 10:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 بد نمیشه ولی خیلی سنگین میشه.لازم نیس ریختنش مرسی دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 خواهرم کره هم میریزه من اردو و کره رو باهم تَف میدم دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
**المیرا** عضویت: 1392/06/04 تعداد پست: 55406 من خامه، پنیر خامه ای، قارچ ،عصاره مرغ هرررر چیزی که دستم رسیده زدم بهش هیچ وقت بد نشده
nazanin_af عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 1681 واسه چی استفاده میکنی سس بشامل رو؟اگه واسه پاستا استفاده میکنی که نمیخواد درست کنی همون موقع شیر و خامه اضاف کن.اگه به لازانیا میزنی هم همون موقع میتونی این کارو کنی.چون بدون ارد خوشمزه تر میشه.
پرنیان۵۹ عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 7069 خامہ نمیخواد با ڪره طعمش خوب میشہ دیگہ آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 من خامه، پنیر خامه ای، قارچ ،عصاره مرغ هرررر چیزی که دستم رسیده زدم بهش هیچ وقت بد نشده اینطوریشو حتما درست میکنم سری بعدی 😂 دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
**المیرا** عضویت: 1392/06/04 تعداد پست: 55406 اینطوریشو حتما درست میکنم سری بعدی 😂 😄یه بار خامه زدمیه بار پنیر زدمهمه کار با این سس بیچاره کردم.پنیر چدار هم زدم.
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 واسه چی استفاده میکنی سس بشامل رو؟اگه واسه پاستا استفاده میکنی که نمیخواد درست کنی همون موقع شیر و خ ... واسه لازانیا تاحالا بدون آرد امتحان نکردم اصلا مگه میشه؟😂😐 دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
nazanin_af عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 1681 واسه لازانیا تاحالا بدون آرد امتحان نکردم اصلا مگه میشه؟😂😐 اره شیر و خامه ادویه هاتو میزاری سفت که شد برمیداری.