2777
2789
عنوان

بی بی چک🫀😻🙏💙💗

| مشاهده متن کامل بحث + 2630 بازدید | 345 پست
نه گلم اومد دوتا تکه دفع شد کاش میشد بگم دروغه

وای دختر من و تو چند روز پیش درمورد غلظت خون حرف زدیم چطور اخههههه کی متوجه شدی؟😭😭😭

😭دفع شد یعنی؟

رفتی بیمارستان شیافتی چیزی استفاده کردی؟

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
توروخدا خودت و ناراحت نکن باورت نمیشه چه حالی شدم متینا 😔😔😔خدایا قربون بزرگیت چرا اخه کی رفتی سون ...

عزیز دلمی دیگه ناراحتی هم فایده نداره

چون لکه بینی داشتم گفته بودن هماتوم ‌تا اینکه جمعه رفتم سرویس دیدم خون اومد دیگه رفتم بیمارستان سونو کرد گفت تو شش هفته یک روز رشدش متوقف شده دکتر خودم گفت برو تو خونه سقط نشد بیا بیمارستان کورتاژ کنیم دیگه کم کم دفع شده نمیدونم فعلا کامل دفع نشده یا شده توکل به خدا🥲

جان چه میدانست که از دنیا چه ها خواهد کشید 🌱 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه چند روز شاید یکی دو روز بعدش دیگه نزده🥲

😣😞خدا میدونه چه حالی شدم پیامت و دیدم 

متاسفم عزیزدلم حکمت خدا این بوده 

اصلا خودت و نگران نکن قشنگم انشالله توی زمان مناسب خدا دامنمون و سبز کنه از بارداری و مادر شدنمون لذت ببریم 

از خدا برات صبر و ارامش میخوام قشنگم

وای دختر من و تو چند روز پیش درمورد غلظت خون حرف زدیم چطور اخههههه کی متوجه شدی؟😭😭😭😭دفع شد یعنی؟ ...

از اول شیاف استفاده میکردم ولی الان باید هشت هفته میشد که تو شش هفته یه روز مونده بود

😣😞خدا میدونه چه حالی شدم پیامت و دیدم متاسفم عزیزدلم حکمت خدا این بوده اصلا خودت و نگران نکن قشنگم ...

دورت بگردم خواهری متاسفانه سرنوشت ما هم اینجوری نوشته شده بازم حکمت خدا رو شکر 

عزیز دلمی دیگه ناراحتی هم فایده ندارهچون لکه بینی داشتم گفته بودن هماتوم ‌تا اینکه جمعه رفتم سرویس د ...

عزیزدلم انشالله خیره 

ببین کیسه جنین با لخته های خون متفاوته یه چیز عینه قلوه ماننده 

پیاده روی کن گرمیجات بخور رحمت تمیز بشه 

سونوهم حتما انجام بده 

علتش و فهمیدی؟

از اول شیاف استفاده میکردم ولی الان باید هشت هفته میشد که تو شش هفته یه روز مونده بود

شیافت پروژسترون؟

جلوی لکه بینی و نگرفت؟

قسمت این بوده دیگه منم دقیقا بعد از ۹ ماه از سقط اولم باردار شدم و تو ۶ هفته و ۴ روز توقف رشد داشت 😣😣متاسفم عزیزدلم 

دورت بگردم خواهری متاسفانه سرنوشت ما هم اینجوری نوشته شده بازم حکمت خدا رو شکر

عزیزم خداروشکر که خودت و همسرت سالم و سلامتین عجله نکن توکل کن به خدا به بدنت استراحت بعده بعدشم برو زیر نظر دکتر زنان فلوشیپ انشالله که نتیجه خوبی میگیری و توی زمان خودش نی نی و سالم و سلامت بغل میگیری 

سوالی داشتی من در خدمتم عزیزم یه وقت فکر نکنی تنهایی 

دوست داشتی آیدی تلگرامت و بده اونجا باهم حرف میزنیم 

عزیزدلم انشالله خیره ببین کیسه جنین با لخته های خون متفاوته یه چیز عینه قلوه ماننده پیاده روی کن گرم ...

عزیزم دو تا تیکه گوشت اومد لخته نبود یه چیز سفتی بود ولی بچه هم نبود اره سعی میکنم کاچی و دارچین و بعد اینجور چیزارو بخورم

دکتر گفت احتمالا چون خونم غلیظ هست بخاطر اون شده البته گفت بعد سقط کامل بررسی میکنم 

شیافت پروژسترون؟جلوی لکه بینی و نگرفت؟قسمت این بوده دیگه منم دقیقا بعد از ۹ ماه از سقط اولم باردار ش ...

گرفت یکم خیلی کم شده بود ولی فکر کنم چون قلب جنین نزده بود توقف رشد داشته دقیقا مثل هم منم بعد نه ماه از سقطم باردار شدم 

عزیزم خداروشکر که خودت و همسرت سالم و سلامتین عجله نکن توکل کن به خدا به بدنت استراحت بعده بعدشم برو ...

مرسی عزیزم اره یه استراحت حسابی میخوام از لحاظ جسمی و روحی 

من درد زیاد دارم دکترم مسکن اینا نداده چه قرصی خوبه به نظرت مفنامیک اسید خوبه؟

عزیزم دو تا تیکه گوشت اومد لخته نبود یه چیز سفتی بود ولی بچه هم نبود اره سعی میکنم کاچی و دارچین و ب ...

منم دفعه لخته زیاد داشتم هرچی بیشتر ازت لخته بیاد بهتره رحمت تمیز تر میشه عزیزم 

مرتب کاجی و دمنوش بخور دوش اب گرم بگیر

اگه شهرتون دکتر فلوشیپ دارین حتما برو زیر نظرش شنیدم که خیلی خوبه امیدوارم بزودی خدا جاشو برات سبز کنه عزیزدلم 

گرفت یکم خیلی کم شده بود ولی فکر کنم چون قلب جنین نزده بود توقف رشد داشته دقیقا مثل هم منم بعد نه ما ...

چقدر عجیب هر دومون یه چیزی و تجربه کردیم 

امیدولرم باردای بعدیمون بسلامتی نی نی و بغل بگیریم عزیزم 

عکس سونو و داری برام بفرستی؟

مرسی عزیزم اره یه استراحت حسابی میخوام از لحاظ جسمی و روحی من درد زیاد دارم دکترم مسکن اینا نداده چه ...

کاملا درکت میکنم که چقدر اذیت شدی و داغونی 

خودت و سرگرم کن اصلا بهش فکر نکن 

اگه درد زیاد داری جنین دفع نشده 

وقتی رحم تمیز باشه و جنین دفع شده باشه درد از بین میره عزیزم 

طناب بزن و پله بالا و پایین کن دردت شدید شد برو بیمارستان 

کی لخته دفع کردی؟ 

منم دفعه لخته زیاد داشتم هرچی بیشتر ازت لخته بیاد بهتره رحمت تمیز تر میشه عزیزم مرتب کاجی و دمنوش بخ ...

ینی دیگه زنان زایمان نرم ؟