2777
2789
عنوان

بی بی چک🫀😻🙏💙💗

| مشاهده متن کامل بحث + 2630 بازدید | 345 پست
سلام عزیزم قربونت تو چطوری رفتی سونو چیشد؟ اره چند روزه قطع شده علائم که نوک سینه هام درد میکنه امرو ...

سلام گلم مرسی خداروشکر خوبم اره رفتم خداروشکر گفت رحمت تمیزه خیالم راحت شد روز قبلش کلی خودخوری کردم واسه اینکه نرفتم 

😍علائما نشونه خوبیه  

خرما در روز یک یا دوعدد بخور بیشتر نخور چون خرما گرمه 

😍ترس و استرست و بزار کنار و از همین الان از دوران بارداریت لذت ببر عزیزدلم انشالله نی نی سالم و سلامت به موقعش بدنیا بیاد 😍

ببینم بغیر از همسرت کسی دیگه خبر داره بارداری؟

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
سلام گلم مرسی خداروشکر خوبم اره رفتم خداروشکر گفت رحمت تمیزه خیالم راحت شد روز قبلش کلی خودخوری کردم ...

خدارو شکر گلم 

اره متاسفانه خبر دارن چون استراحتم و اومدم خونه مامانم اینا و اینکه عروسی داریم دیگه چون من نتونستم برم فهمیدن ولی میگفتم کاش هیشکی ندونه دیگه چه میشه کرد شوهرمم خیلی حساسه نمی‌خواست کسی بفهمه ولی دیگه شد

جان چه میدانست که از دنیا چه ها خواهد کشید 🌱 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم مرسی خداروشکر خوبم اره رفتم خداروشکر گفت رحمت تمیزه خیالم راحت شد روز قبلش کلی خودخوری کردم ...

البته مامانم به خالم اینا گفته و ازش ناراحتم نمیدونم چیکار کنم 🥲 منم بهش گفتم اخه من نه آزمایش دادم نه سونو رفتم واسه چی به همه میگی مگه با بیبی چک هم به همه خبر میدن چند روزه ذهنم درگیر کردهاالبته اونم نیت بدی نداره ها بهش گفتم انگار ناراحت شده ازم🙃

البته مامانم به خالم اینا گفته و ازش ناراحتم نمیدونم چیکار کنم 🥲 منم بهش گفتم اخه من نه آزمایش دادم ...

عزیزدلم بهتر بود فعلا کسی و خبر دار نمیکردین ولی خب دیگه شده بسپار به خدا انشالله که همه چی به خوبی و خوشی پیش میره به دید مثبت به قضیه نگاه کن 

مامانتم از خوشحالیشه دیگه اشکال نداره باهاش حرف بزن بگو اگه بعد از ۳ ماه به همه اطلاع میدادیم خیلی بهتر بود تا الان که نطفه تازه تشکیل شده از دلش در بیار خودتم ناراحت نباش به جیزی فکر نکن تتها دغدغت تو دلیت باشه

😍روزای قشنگی که منتظرش بودی رسیدنا نهایت استفاده رو ازش ببر 

عزیزدلم بهتر بود فعلا کسی و خبر دار نمیکردین ولی خب دیگه شده بسپار به خدا انشالله که همه چی به خوبی ...

اره کاری که شده حالا

من گلو درد دارم یعنی سرما خوردگی داشتم فک کنم گلوم چرک کرده چیکار کنم همسرم میگه ببرمت دکتر موندم برم یا نرم🥲

اره کاری که شده حالامن گلو درد دارم یعنی سرما خوردگی داشتم فک کنم گلوم چرک کرده چیکار کنم همسرم میگه ...

سلام گلم خوبی؟

سرماخوردگیت خوب شد؟

رفتی دکتر؟

فردا انشالله باید بری سونو قلب؟

امیدوارم که با خبرای خوب خوب بیای پیشم😍💗

سلام گلم خوبی؟سرماخوردگیت خوب شد؟رفتی دکتر؟فردا انشالله باید بری سونو قلب؟امیدوارم که با خبرای خوب خ ...

سلام عزیزم مرسی به خوبیت گلم

اره رفتم دکتر دیگه یکم نگران بودم سه شنبه رفتم جنین تشکیل شده بود ولی قلب نداشت برای چهارشنبه این هفته وقت گرفتم برم سونو قلب ولی دیروز دوباره لکه قهوه‌ای کمرنگ دیدم راستش موندم امروز برم یا بمونه چهارشنبه 

سلام عزیزم مرسی به خوبیت گلماره رفتم دکتر دیگه یکم نگران بودم سه شنبه رفتم جنین تشکیل شده بود ولی قل ...

تو سونو چند هفته بودی؟

سونو شکمی انجام دادی یا واژینال؟

عجله نکن همون چهارشنبه برو انشالله که صدای قلبش و میشنوی 

چیزایی که گفتم و حتما بخور

تو سونو چند هفته بودی؟سونو شکمی انجام دادی یا واژینال؟عجله نکن همون چهارشنبه برو انشالله که صدای قلب ...

امروز رفتم ترسیدم بمونه مثل قبل بشه سونو شش هفته گفت صدای قلبشو هم شنیدم شکر خدا نه شکمی بود 

ولی لکه بینیم بخاطر هماتوم هست ۵ سی سی

امروز رفتم ترسیدم بمونه مثل قبل بشه سونو شش هفته گفت صدای قلبشو هم شنیدم شکر خدا نه شکمی بود ولی لکه ...

😍عزیزم الهی شکر مراقب خودت باش 

سونو امروز چند هفته بود؟

دارو داد دکتر واسه هماتوم؟

استراحت کن انشالله جذب میشه 

😍عزیزم الهی شکر مراقب خودت باش سونو امروز چند هفته بود؟دارو داد دکتر واسه هماتوم؟استراحت کن انشالله ...

قربونت گلم امروز ۶ هفته بود اره فقط شیاف داد که از اولین روزی که فهمیدم باردارم استفاده میکنم انشالله عزیز دلم توکل به خدا 

قربونت گلم امروز ۶ هفته بود اره فقط شیاف داد که از اولین روزی که فهمیدم باردارم استفاده میکنم انشالل ...

رو همین سونو برو جلو دیگه 

شیافتم از سر خود قطع نکنی یه وقت مرتب استفاده کن هماتوم جذب بشه عزیزم 

سونو بعد کی باید بری؟

انشالله که بسلامتی این دوران و بگذرونی عزیزم🌸💗

رو همین سونو برو جلو دیگه شیافتم از سر خود قطع نکنی یه وقت مرتب استفاده کن هماتوم جذب بشه عزیزم سونو ...

انشاالله عزیزم سونو بعدی هم چهارشنبه میرم احتمالا چون نوبت گرفته بودم و هزینه داده بودم پول رو پس نمیدن دیگه دکتر گفت برو با جواب این سونو ببینیم چه تغییری کرده

دورت بگردم انشاالله تو هم به زودی مامان بشی ❤️ 

انشاالله عزیزم سونو بعدی هم چهارشنبه میرم احتمالا چون نوبت گرفته بودم و هزینه داده بودم پول رو پس نم ...

ای جانم خیلیم خوب دوباره میبینیش  😍

فداتشم الهی امین واسم دعا کن 🙏