2777
2789
عنوان

بی بی چک🫀😻🙏💙💗

| مشاهده متن کامل بحث + 2630 بازدید | 345 پست
انشاالله که دفع میشه عزیزم نگران نباش ولی حتما یه با دیگه سونو برو

انشالله عزیزم اره میرم پری تمومشه

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم چخبر رفتی سونو چیشد؟

سلام عزیزم نه نرفتم هنوز😐

بنظرت تا چند سیکل میشه رفت سونو؟

اخه به من گفت ۵_۶سیکل بیا

تو چه خبرا خوبی در چه حالی؟

تو اقدامی؟

دکتر نرفتی هنوز؟

سلام عزیزم نه نرفتم هنوز😐بنظرت تا چند سیکل میشه رفت سونو؟اخه به من گفت ۵_۶سیکل بیاتو چه خبرا خوبی د ...

وا پس چرا نرفتی بعد تموم شدن پریودت باید میرفتی ببینی دفع شده یا نه حتما یه سر برو

منم باردارم این ماه ولی چون لکه بینی داشتم ده روز استراحت باید بکنم بعدش برم سونو برام دعا کن❤️🙏

جان چه میدانست که از دنیا چه ها خواهد کشید 🌱 
وا پس چرا نرفتی بعد تموم شدن پریودت باید میرفتی ببینی دفع شده یا نه حتما یه سر برومنم باردارم این ما ...

شرایطشو نداشتم واسه همین نشد برم 

الان برم نشون میده بنظرت یا حتما باید روز۵_۶پری برم؟

😍😍😍الهیییییی خداروشکر عزیزدلم بهترینی خبری بود که میشد بهم بدی هزار بار شکر اصلا نگران نباش عادیه 

الان چند وقتته؟

😍انشالله بری سونو و صدای قلب قشنگش و بشنوی و با خبر خوب بیای پیشم دوست قشنگم مراقب خودت خیلی باش 🙏💕💙

ببینم دکتر رفتین یا نه؟

چیزی مصرف کردین خودت و همسرت؟

وا پس چرا نرفتی بعد تموم شدن پریودت باید میرفتی ببینی دفع شده یا نه حتما یه سر برومنم باردارم این ما ...

من گروه تل دارم واسه بارداریه زمانی که فهمیدم گروه و زدم ۱۰ نفر عضون اگه دوست داشتی توهم بیا از تجربه بچه ها استفاده کن خیلی کمکت میکنه 

شرایطشو نداشتم واسه همین نشد برم الان برم نشون میده بنظرت یا حتما باید روز۵_۶پری برم؟😍😍😍الهیییییی ...

نمیدونم شاید نشون بده چند روزه که پری تموم شده؟

دورت بگردم عزیزم انشالله خبر بارداری تورو بشنویم و ذوق کنیم 

الان تقریبا با اولین روز آخرین پری حساب کردم تقریبا میشه ۴ هفته ۴ روز انشاالله عزیزم تقریبا هفته بعد نه اون یکی هفته شنبه میرم سونو توکل به خدا برام دعا کن

اره دکتر رفتم واسه لکه بینیم دارو داد شیاف داده فعلا قطع شده و گفته ۱۰ روز استراحت کن بعدشم برو سونو

نه عزیزم هیچی مصرف نکردیم ینی میتونم بگم ناامید بودیم این ماه و قرار بود وقت بگیرم از دکتر نازایی و برم ببینم چی میشه 

من گروه تل دارم واسه بارداریه زمانی که فهمیدم گروه و زدم ۱۰ نفر عضون اگه دوست داشتی توهم بیا از تجرب ...

باشه گلم بزار تل نصب کنم ایدیمو بدم

نمیدونم شاید نشون بده چند روزه که پری تموم شده؟دورت بگردم عزیزم انشالله خبر بارداری تورو بشنویم و ذو ...

۵ روز میشه امروز میریم سونو انشالله که هیچی نباشه خیلی استرس دارم از دیشب همش ذهن مشغوله اخه ترشح با رگه های خونی داشتم میگم نکنه واسه اونه 

فداتشم انشالله گلم توکل به خدا🙏

عزیزدلم پس تازست اصلا واسه سونو عجله نکنه لکه بینیم طبیعیه دیگه از نظز من هرکه لکه بینی داشته باشه بارداری سالم تری و پشت سر میزاره اصلا استرس نداشته باش توکلت به خدا انشالله بارداری خوبی و پشت سر بزاری عزیزدلم خدا خودش داده خودشم پشت و پناهت مراقب خودت خیلی باش مراقب تغذیت باش از استرس دور بمون حسابی خودت و سرگرم کن این دو هفته بگذره به هیچیم فکر نکن  

۵ روز میشه امروز میریم سونو انشالله که هیچی نباشه خیلی استرس دارم از دیشب همش ذهن مشغوله اخه ترشح با ...

توکل به خدا گلم انشالله که بقایا نمونده باشه استرس نداشته باش خدا بزرگه انشالله که کاملا دفغ شده 

توکل به خدا عزیزم انشالله که همه چی اوکی باشه بعد نه ماه واقعا معجزه بود ❤️‍🩹

توکل به خدا گلم انشالله که بقایا نمونده باشه استرس نداشته باش خدا بزرگه انشالله که کاملا دفغ شده توک ...

انشالله عزیزم

بازم خداروشکر عزیزم انشالله بسلامتی بغلش بگیری😍

مرسی عزیزم انشاالله 🫀

سلام عزیزم خوبی؟

لکه بینیت قطع شد؟

علائم خاصی داری؟

حتما در روز شیر و مغز بادام به یا سیب مصرف کن عزیزم برای قلب جنین مفیده 

سلام عزیزم خوبی؟لکه بینیت قطع شد؟علائم خاصی داری؟حتما در روز شیر و مغز بادام به یا سیب مصرف کن عزیزم ...

سلام عزیزم قربونت تو چطوری رفتی سونو چیشد؟ 

اره چند روزه قطع شده علائم که نوک سینه هام درد میکنه امروز حالت تهوع دارم اصلا اشتها ندارم نمیتونم غذا بخورم

حتما عزیزم خرما و انار هم زیاد میخورم برای قلب جنین نوشته بود مفید در کل چون کمی یبوست دارم میوه زیاد میخورم