2777
2789
عنوان

بی بی چک🫀😻🙏💙💗

| مشاهده متن کامل بحث + 2630 بازدید | 345 پست
درکت میکنم میدونم چه حالی داری اره منم اگه سقط نشده بود الان داشتم ساک بیمارستان اماده میکردم چند رو ...

عزیزم بهش فکر نکن خودت و ادیت میکنی انشالله خدا بزودی نی نی سالم و صالح تو دامنت بزاره بغلش کنی وطعم قشنگ مادرشدن بچشی و از موفقیتاش لذت ببری🙏💕💙

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدای تو دوست خوش قلب و مهربونم انشالله از ته قلبم برات میخوام دو روز دیگه همچین تاپیکی بزنی واست ذو ...

گلم شما مادری! لحظه زایمان و زمانی ک درد میاد سراغت منو از یاد نبر دعام کن شایان بهم حس پیدا کنه خستم از حس یک طرفه دعا کن بهم برسیم 💔😭

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

سلام مهربان دختر.چطوری خودت؟ خوبی عزیزم؟ روبه راه شدی؟من هیچی راستش دیگه منصرف شدم.یعنی خسته شدم از ...

دختر پاشو بیا یه شرح حال بده نگرانتم اینقدر کمرنگی که دلم برات تنگ شده انشالله سالم و سلامت باشی عزیزم هرجا هستی🙏💕

سلام عزیزم نه پری شدم دیگه نرفتم

عزیزم یکم استراحت بده به بدنت انشالله بعد از چند ماه با اولین اقدام 😻مامان میشی

جواب ازمایش همسرت و گرفتی؟

عزیزم یکم استراحت بده به بدنت انشالله بعد از چند ماه با اولین اقدام 😻مامان میشیجواب ازمایش همسرت و ...

متاسفانه همسرم قبول نمیکنه که یکم استراحت بدیم نه هنوز این ماه قراره بره

جان چه میدانست که از دنیا چه ها خواهد کشید 🌱 
عزیزم یکم استراحت بده به بدنت انشالله بعد از چند ماه با اولین اقدام 😻مامان میشیجواب ازمایش همسرت و ...

تو چیکار کردی رفتی دکتر چی گفت 

متاسفانه همسرم قبول نمیکنه که یکم استراحت بدیم نه هنوز این ماه قراره بره

عزیزم سعی کن قانعش کنیم اینجور بدنت و هورمونا حسابی بهم میریزن یه استراحت یکی دو ماه بعد اقدام تو این یکی دوماه چیزایی که واسه رحم و تخمدان و اسپرم خوبه مصرف کنید 

انشالله که بزودی نتیجه میگیرین عزیزم 

انشالله نتیجه ارمایش ها هم عالی باشه نیازی یه دارو و وقفه نباشه

تو چیکار کردی رفتی دکتر چی گفت

یه بار رفتم سونو بعد از سقط که گفت یه مقدار بقایا داری دیگه رفتم مسافرت نشد مجدد برم الانم تازه پری تشریف اورده خدا کنه دفع بشه 

یه بار رفتم سونو بعد از سقط که گفت یه مقدار بقایا داری دیگه رفتم مسافرت نشد مجدد برم الانم تازه پری ...

انشاالله که دفع میشه عزیزم نگران نباش ولی حتما یه با دیگه سونو برو