2777
2789
عنوان

بی بی چک🫀😻🙏💙💗

| مشاهده متن کامل بحث + 2630 بازدید | 345 پست
کجایی دختررررررر همش تو فکرتما حالت خوبه؟

سلام مهربان دختر.چطوری خودت؟ خوبی عزیزم؟ روبه راه شدی؟

من هیچی 

راستش دیگه منصرف شدم.یعنی خسته شدم از هر ماه و خر ماه و...پروندشو کلا توی  ذهنم بستم برای همیشه

ماه پیشم اقدام نکردم..سر تاریخمم پریود شدم 

الکی خودمو یکسال بیشتر عذاب دادم.زندگی رو برای خودم تبدیل به اسارت کرده بودم

باور کن الان سرشار از آرامشم.من نهایت تلاشمو کردم.ولی نشد.فدای سر بچه هام😁😁

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

الانم مدتیه مدام سرگیجه زیاد دارم‌طوریکه تعادلمو گاهی از دست میدم.پریشب از شدت سردرد و تهوع رفتم دکتر و سرم نوشت..اسکن نوشت امروز میرم نوبت سی تی اسکن میگیرم.

اینقدر توی این یکسال فشار مضاعف الکی به روح و روانم اوردم که از خودم غافل شدم متاسفانه.زده به همه جام

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مهربان دختر.چطوری خودت؟ خوبی عزیزم؟ روبه راه شدی؟من هیچی راستش دیگه منصرف شدم.یعنی خسته شدم از ...

سلام دوست قشنگم مرسی به لطف خدا بهترم 

عزیزدلم کاملا درکت میکنم قشنگ حست و میفهمم ادم وقتی میره تو مرحله اقدام زندگی خیلی واسش سخت میشه از همه چی غافل میشه حتی کوچیک ترین چیز که باعث خوشحالیت میشه ذهنت و کل افکارت میچسپن به مرحله اقدام اینکه بارداری باردار نیستی چی و بخوری چیو نخوری نکنه بد باشه نکنه خوب باشه 

حتما مصلحت خدا این بوده که فعلا اینجور باشه واسه خودت سخت نگیر اقدام کلا هورمون بدن و بهم میریزه 

گار خوب کردی یکم به خودت به بدنت به ذهنت به همه چی استراحت بده ارامش بده یکم بی دغدغه باش 

ببین اینارو که واست مینویسم کاملا دارم درک میکنم و از وصف حالم برات میگم

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
سلام مهربان دختر.چطوری خودت؟ خوبی عزیزم؟ روبه راه شدی؟من هیچی راستش دیگه منصرف شدم.یعنی خسته شدم از ...

درسته الان خواسته دلت با مصلحت خدا یکی نبوده ولی شک نکن وقتی به دلت افتاده توی اینده نزدیک سهم قلب قشنگت میشه

این چند وقتم حسابی خوشبگذرون و زندگی و با خانواده زندگی کنی 

باز خداروشکر که دوتا گل پسر داری عزیزدلم خدا برات نگهشون داره اصلا ناراحت نباش قسمتت باشه حتما خدا به موقعش تو دامنت میزاره 

حقیقتا خودمم حس و حال تورو دارم خواهر این چند وقت اقدام و بارداری حسابی بهم فشار اورده ترس استرس میشه نمیشه مشکل چیه چرا سقط میشه اصلا از خودم دور شدم حسابی نتیجش قشنگه ها ولی خب متاسفانه صبر کمه مخصوصا وقتی نصف راه بری شکست بخوری  منم سپردم به خدا توهم همینکار کن انشالله خدا ارامشی به روح و جسممون بده 

امیدوارم به موقعش خدا دامن هردوتامون سبز کنه این چشم انتظاریا به پایان برسه 🥺

الانم مدتیه مدام سرگیجه زیاد دارم‌طوریکه تعادلمو گاهی از دست میدم.پریشب از شدت سردرد و تهوع رفتم دکت ...

عزیزدلم بلا ازت بدور باشه انشالله که چیز خاصی نیست خودت و اذیت نکن با گل پسرا کلی عشق کن انشالله بزودی یه دختر گوگولی نصیب قلب قشنگت میشه مامان مهربون😘😻

انشالله عزیزم خودت چطوری خوبی؟پری تموم شد؟

قربونت گلم منم خوبم شکر خدا اره تموم شده کلا نا امید شدم 🙃 الانم اومدم دکتر بازم توکل به خدا

جان چه میدانست که از دنیا چه ها خواهد کشید 🌱 
قربونت گلم منم خوبم شکر خدا اره تموم شده کلا نا امید شدم 🙃 الانم اومدم دکتر بازم توکل به خدا

واااا چرا ناامید اخه نبینم دیگه این حرفا بزنینا مگه چند سالته که ناامید شدی درسته الان نشده ولی مطمئن باش خدا به موقعش بهترینا مصیب قلب مهربونت میکنه 

الان ببین دکتر چی میگه اگه پیام های بالام خونده باشی وصف حال هر ۳ تامونه حتما بخون اصلا ناامید نباش دختر قوی تر از قبل با انگیزه تر از قبل فقط اینکه یه چند وقت به بدنت و خودت و ذهنت ارامش بده 

بزار یه کوچولو استراحت کنه بدنت ذهنت چون تو اقدام ادم کلی دغدغه داره 

یه کوچولو سرگرم شو از دو نفره بودنتون لذت ببرین 

تو این زمانم خودت و همسرت و تقویت کن بعد انشالله اقدام کن 

عجله نکن میدونم لحظه شماره میکنی واسه نی نی داشتن نمیتونی صبر کنی ولی یکم استراحت کن بعد از چند ماه اقدام کن انشالله با اولین اقدام نی نی بیاد بشینه تو دلت 

محض احتیاط ازمایش اسپرم و ژنتیک هم انجام بدین 

واااا چرا ناامید اخه نبینم دیگه این حرفا بزنینا مگه چند سالته که ناامید شدی درسته الان نشده ولی مطمئ ...

نمیدونم چی بگم واقعا میدونی از نظر روحی خیلی خستم چند ماه هی دکتر برو دارو بخور اخرشم هیچی نشه دیروز به دکترم گفتم برای همسرم آزمایش نوشت ببینیم چی میشه انشاالله که این ماه بشه اگه نشه یکم به بدنم استراحت میدم چون دیگه تحمل ندارم هر ماه انتظار بکشم 🙃

دیروز یه دختری اومده بود باردار بود میگفت بچه سوممه نمیخوامش اومده بود سقط-ش کنه میگم خدا چرا به کسی که قدرشو نمیدونه میده اونوقت ما هم هر ماه منتظریم ببینیم چی میشه 

واااا چرا ناامید اخه نبینم دیگه این حرفا بزنینا مگه چند سالته که ناامید شدی درسته الان نشده ولی مطمئ ...

اسپرم نوشته ولی ژنتیک رو نه گفت باردار میشی یکم زمان میبره ولی چون دفعه پیش سقط شده بود گفت شاید اسپرم همسرت ضعیف بوده اینبار آزمایش نوشت ببینیم چی میشه 

شما آزمایش دادید ببینید مشکل از چی بوده ؟

نمیدونم چی بگم واقعا میدونی از نظر روحی خیلی خستم چند ماه هی دکتر برو دارو بخور اخرشم هیچی نشه دیروز ...

از خدا بخواه ارامش بهت بده عجله نکن 

درکت میکنم انشالله که بزودی نتیجه بگیری گلم 

ازمایش و انجام بدین فعلا استراحت کن بزار نتیجه ازمایش بیاد ببین چی میگه دکتر تو این تایمم بدنت یکم استراحت میکنه  هر اقدام‌ باعث میشه هورمونات بهم بریزه

حکمت خداست عزیزدلم انشالله خدا ماروهم لایق مادر بودن بدونه 

از یه تایمی صبر کردن سخت میشه حسرت میشه امیدوارم خدا اونقدر چشم انتظارمون نزاره که حسرت بخوریم 

خودش نگاه قلبمون کنه 🙏🙏

اسپرم نوشته ولی ژنتیک رو نه گفت باردار میشی یکم زمان میبره ولی چون دفعه پیش سقط شده بود گفت شاید اسپ ...

من هنوز ازمایش ندادم منتظر پریم 

بعد از اون انشالله منم حقیقت اینقدر رفتم دکتر و سونو خسته شدم  اینکه الان باید واسه تعیین جنسیت میرفتم ولی دارم واسه بقایا و سقط میرم خیلی واسم سخته هم از لحاظ روحی هم‌جسمی 

بازم توکل به خدا هرچی صلاح و مصلحت خداست 🙏

از خدا بخواه ارامش بهت بده عجله نکن درکت میکنم انشالله که بزودی نتیجه بگیری گلم ازمایش و انجام بدین ...

انشاالله گلم اره تا یه مدتی صبر کردن خوبه بعد چندین ماه نا امید شدن ادم خسته میشه🥺

من هنوز ازمایش ندادم منتظر پریم بعد از اون انشالله منم حقیقت اینقدر رفتم دکتر و سونو خسته شدم اینکه ...

درکت میکنم میدونم چه حالی داری اره منم اگه سقط نشده بود الان داشتم ساک بیمارستان اماده میکردم چند روز بعد تو بغلم باشه 

خدایا شکرت که دادنت نعمت ندادنت حکمت🥲

انشاالله گلم اره تا یه مدتی صبر کردن خوبه بعد چندین ماه نا امید شدن ادم خسته میشه🥺

انشالله که خدا بزودی از ته دل خوشحالت کنه💕