2777
2789
عنوان

بی بی چک🫀😻🙏💙💗

| مشاهده متن کامل بحث + 2630 بازدید | 345 پست
عزیزم الان خوندم چه بد خیلی ناراحت شدم گلم انشالله که به زودی زود خدا یه نینی ناز و سالم بهت بده وای ...

دوست خوش قلبم مرسی از مهربونیت توکل به خدای مهربون 🙏

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی برات ناراحت هستم

اشکال نداره تنت سلامت

آرامش سهم قلب صبور و قشنگت باشه

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

مشخصه که کار به بیمارستان میکشید.بهت گفته کیدم که تو خونه نکن اینکارو

چون جنینی که دو هفته از رشد متوقف بشه و در صپن به لک بینی هم نیفتاده باشی یعنی بسیار سفت و محکم چسبیده و در خارج از بیمارستان بسیار خطرناکه اینکارو بکنی

دیدیش فری جون؟ چقدری بود؟ چه شکلی بود؟

بعدش سونو شدی که مطمین شی بقاایا نمونده باشه؟چون خیلی مهمه این موضوع

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
خیلی برات ناراحت هستماشکال نداره تنت سلامتآرامش سهم قلب صبور و قشنگت باشه

😞😞مرسی از دعای قشنگت از خدا ارامش میخوام و صبوری حس بدی بود تجربه تلخی بود  😞

از خدا واست حال خوب ارزو میکنم عزیزم مثل یک مادر و خواهر جویای احوالم هستی انشالله خدا جواب قلب مهربونتو با یه گل دختر  بده 😘💗

مشخصه که کار به بیمارستان میکشید.بهت گفته کیدم که تو خونه نکن اینکاروچون جنینی که دو هفته از رشد متو ...

😣😣ببین اصلا نمیدونستم قراره اینجور زجر بکشم 

قبلی من یک هفته بعد از تاریخ پریودیم دفع داشتم و کاملا سبک بود و مثل پریودی بود 

ولی ین اصلا اینجور نبود کلی لخته ازم اومد و درد شدید 😭😭

😞با کیسه بود اصلا دلم نیومد نگاه کنم چه حیف که سهمم نشد مادررر   😭😭

هفته اینده میرم سونو امیدوارم‌که چیزی نمونده باشه 

😞😞مرسی از دعای قشنگت از خدا ارامش میخوام و صبوری حس بدی بود تجربه تلخی بود 😞از خدا واست حال خوب ...

فدای تو عزیزم

من میفهمم حالتو کاملا

خیلی مراقب روحیت باش .مراقب افسردگی اینا باش خدایی نکرده بهت غلبه نکنه چون به هر حال تکه جون ادم بوده و قطعا بهش وابسته شده بودی

و مطمینم که خیلی زود جاش پر میشه.

ورزش کن برو باشگاه روحیه و انرژیتو بالا نگه دار دوست خوش قلبم

مشخصه که کار به بیمارستان میکشید.بهت گفته کیدم که تو خونه نکن اینکاروچون جنینی که دو هفته از رشد متو ...

🥺پهلوم یکم تیر میکشه و هر از گاهی درد خفیف دارم 

اینم بگم که فعالیت دارم 

🥺چیا خوبه بخورم بدنم تقویت شه حس میکنم ضعیف ترینم 

😣😣ببین اصلا نمیدونستم قراره اینجور زجر بکشم قبلی من یک هفته بعد از تاریخ پریودیم دفع داشتم و کاملا ...

ببین اون نطفه ضعیف بوده و یا دچار اختلال کروموزمی بوده که قلبش تشکیل نشده..شاکر خدا باش که بهت یه فرزند مریض نداد...فکر کن دوساله میشد باید عنل قلب باز میکردی..یا یا یا..پس شکرش کن.و مطمین باش خیلی زود یه فرزند سالم و سلامت و خوشگل خداوند بهت میده

چیزی نشده که..خیلی خیلی شایعه این مورد تشکیل تشدن قلب

فقط ای کاش همسرو ببری ازمایش اسپرم..اکر اسپرم کم و یا ضعیف باشه و یا واریکوسل داشته باشن توی بارداریهای بعدیم همینه

فدای تو عزیزممن میفهمم حالتو کاملاخیلی مراقب روحیت باش .مراقب افسردگی اینا باش خدایی نکرده بهت غلبه ...

🥲روزی که اولین سونو رفتم دکتر گفت ضربان نداره قلبمو انگار در اوردن 

😭فکر میکردم قراره بغلش کنم واسش مادری کنم بزرگش کنم

😣ای دله غافل میگم مصلحته خدا این بوده توکلم به خودشه 

فقط میخوام ارامش و صبر بهم بده بتونم خودم و جمع و جور کنم بتونم انگیزه و امید داشته باشم کم نیارم  😭😭

🥺پهلوم یکم تیر میکشه و هر از گاهی درد خفیف دارم اینم بگم که فعالیت دارم 🥺چیا خوبه بخورم بدنم تقویت ...

فقط روحیت عزیزم

فقط به روحیت برس

بدن خودش بهترین طبیبه واسه خودش .خودشو خودش ترمیم میکنه

حواست به روحیت باشه دچار افسردگی نشی دوست خوبم😔

ببین اون نطفه ضعیف بوده و یا دچار اختلال کروموزمی بوده که قلبش تشکیل نشده..شاکر خدا باش که بهت یه فر ...

خدا خودش صلاحمو بهتر میدونه قسمتم نبوده که اینجور شده 

رفتم مشاور ژنتیک قرار شد ازمایش ژنتیک بدیم دیگه توکل به خدا امیدوارم چیز خاصی نباشه 

😞واسم خیلی دعا کن 🥺دعا کن خدا یه نی نی سالم هرموقعه صلاح دونست بده 

این دوتا تجربه تلخ ترس انداختن به جونم 🥺

فقط روحیت عزیزمفقط به روحیت برسبدن خودش بهترین طبیبه واسه خودش .خودشو خودش ترمیم میکنهحواست به روحیت ...

تمام سعیمو میکنم 

خدا خودش صلاحمو بهتر میدونه قسمتم نبوده که اینجور شده رفتم مشاور ژنتیک قرار شد ازمایش ژنتیک بدیم دیگ ...

نترس

هیچییی نیست

احتمالا اسپرم همسترون ضعیفه با دو تا ویتامین اوکی میشن بهت قول میدم

آرامش و خونسردیتو حفظ کن فقط

مبارکه عزیزم ولی حتما آزمایش خون بده بعد به بقیه بگو

دوست من بی‌بی چکش مثبت شد ولی آزمایش منفی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)