2777
2789
عنوان

بی بی چک🫀😻🙏💙💗

| مشاهده متن کامل بحث + 2630 بازدید | 345 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست داشتی برای ارامش خودت و سلامت نینیت چله آیت الکرسی بردار عزیزم ارومت میکنه 💗🙏💙

حتما عزیزه دلم تا نفهمم ساک تو رحمه تا قلبش تشکیل نشه بازم دلم اروم‌نمیگیره

پهلوهات در چ حد درد میکنن؟

حتما عزیزه دلم تا نفهمم ساک تو رحمه تا قلبش تشکیل نشه بازم دلم اروم‌نمیگیرهپهلوهات در چ حد درد میکنن ...

تا صدای قلب قشنگش و نشنویم واقعا دلمون اروم نمیگیره انشالله که بزودی بشنویم عزیزم 

هر از گاهی درد میکنه عزیزم امروز پایین تر از لگنم موقعه راه رفتن درد میکرد 

سیکلات چند روزه بوده عزیزم ؟

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تا صدای قلب قشنگش و نشنویم واقعا دلمون اروم نمیگیره انشالله که بزودی بشنویم عزیزم هر از گاهی درد میک ...

بعد سقط زیاد منظم نبود سیکلام اکثرار ۳۰ ۳۱ روزه بود بعد سقط ی ۲ ۳ روزی مینداختم عقب

بعد سقط زیاد منظم نبود سیکلام اکثرار ۳۰ ۳۱ روزه بود بعد سقط ی ۲ ۳ روزی مینداختم عقب

اها خداروشکر که دیگه رنگش و نمیبینی 😁🙏

منم هرروز ی علائم جدید😂خودمم موندم حاملگیه چیه اخه

😂😂😂اره والا 

بازم خداروشکر بابت وجودشون اینارو همه تحمل میکنیم انشالله بسلامتی بگذرونیم این دوران و بسلامتی بغل بگیریمشون🥺🙏

بگو ببینم حالت تهوع نداری تو؟

ایشالا 🥺🥺🥺🥺 دوستم میخای تو ی قضای مجازی باهم در ارتباط باشیم کمک حال هم باشیم؟ البته اگ بخای عزی ...

به من فرقی نداره عزیزم 

اینقدری که من تو نی نی سایتم تو هیچ برنامه دیگه ای نیستم😂😂

😻خیالت راحت اگه همینجاهم باشیم از حال همدیگه باخبریمو همدیگرو راهنمایی میکنیم 

تو سایت زیاد نیستی؟

به من فرقی نداره عزیزم اینقدری که من تو نی نی سایتم تو هیچ برنامه دیگه ای نیستم😂😂😻خیالت راحت اگه ...

ن زیاد نمیام نی نی سایت تل داری آیدی بدی ب آیدیت پ بدم دیگ شماره نیاز نباشه