2777
2789
عنوان

بی بی چک🫀😻🙏💙💗

| مشاهده متن کامل بحث + 2630 بازدید | 345 پست

دوست قشنگمممممم خیلی مبااااارکه بغضم گرف با عکست خدا برات نگهش داره فداتشم ب منم دعا کن امروز دوباره آز دادم ظهر جوابش میاد🥺🥺🥺🥺تورو خدا از ته دلت دعا کن سر در گمم

زیاد به علائم توجه نکردم ولی چیزایی که خیلی واضح بود و اذیتم کرد سر درد بود ۳ روز بود سر درد داشتم ب ...

همه این علائمارو منم دارم مخصوصا واسه پهلورو 

ولی از خارج رحمی‌میترسم شده کابوس برام🥺امروز سومین آزمایشمو دادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینم علائم خاصی نداری؟بی بی نزدی؟

نه عزیزم نزدم فردا موعودمه اگه نیاد پس فردا صبح میزنم علائمم  چون قبل پریودی همه جوره علائم دارم اهمیت نمیدم زیاد

جان چه میدانست که از دنیا چه ها خواهد کشید 🌱 
زیاد به علائم توجه نکردم ولی چیزایی که خیلی واضح بود و اذیتم کرد سر درد بود ۳ روز بود سر درد داشتم ب ...

دقیقا منم وقتی اون ماهی که باردار بودم سرم شدید درد میکرد و درد پریودی خیلی عجیبی داشتم الانم درد دارم ولی خب چون فردا موعودمه اهمیت نمیدم میگم شاید واسه پری توکل به خدا هر چی صلاحه همون پیش میاد

خیلی خوشحال شدم برات الان ک دارم این‌پیامو برات مینویسم طرفمون داره اذان میگ و با بغض این حرفو مینویسم خدا ایشالا تو دلیتو برات نگه داره دوست خوبم با خوشحالیت انگار دنیارو برام دادن ب صاحب این اذان قسم خدا تو دلیه همرو صحیحو سلامت زمینیش کنه دل هیچ چشم انتظاریو نشکنه مخصوصا ماها ک ی بار دلمون شکسته همه چیو سپردم دست خدا

دوست قشنگمممممم خیلی مبااااارکه بغضم گرف با عکست خدا برات نگهش داره فداتشم ب منم دعا کن امروز دوباره ...

مرسی قشنگممممممممم شک نکن با این قلب مهربونت تو دلیت سهمته عزیزدلم فقط و فقط استرس و بزار کن فکر و خیال و براز کنار امیدوارم چند ساعت دیگه بیای بگی بتا حسابی رفته بالا و منم برات کلی ذوق کنم هر چند که با اولین جواب ازمایش فهمیدم مثبته و کلی برات خوشحال شدم 💗

به یادت هستم مهربون 💗

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
همه این علائمارو منم دارم مخصوصا واسه پهلورو ولی از خارج رحمی‌میترسم شده کابوس برام🥺امروز سومین آزم ...

انشالله که خارج از رحمی نیست 

اصلا انرژی منفی به خودت نده گلم 

ازمایشت رفته بود بالا صبر کن تا یکی دو هفته دیگه بعد برو سونو انشالله که صدای قلبش و بزودی میشنوی 

نه عزیزم نزدم فردا موعودمه اگه نیاد پس فردا صبح میزنم علائمم چون قبل پریودی همه جوره علائم دارم اهم ...

کار خوبی میکنی زیاد اهمیت نده تا فردا اگه نشدی حتما روز بعدش بی بی بزن من منتطر خبر خوبت هستم 

💗😻💙انشالله که با خبرای خوب خوب بیای عزیزدلم 

دقیقا منم وقتی اون ماهی که باردار بودم سرم شدید درد میکرد و درد پریودی خیلی عجیبی داشتم الانم درد دا ...

انشالله عزیزم توکل به خدا قطعا خدا بدمون و نمیخواد 

اصلا بهش فکر نکن برو بیرون این یکی دو روز خودت و سرگرم کن 

تا دوشنبه که بی بی و میزنی انشالله که خوش خبر باشی عزیزم💗

خیلی خوشحال شدم برات الان ک دارم این‌پیامو برات مینویسم طرفمون داره اذان میگ و با بغض این حرفو مینوی ...

چقدرررررر تو خوش قلببیییی اخه 🥺چشام اشکی شد با این پیام قشنگت 

مرسی از انرژی مثبتی که بهم دادی مرسی از دعای قشنگت عزیزدلم 

انشالله که امروز خدا دلت و حسابی شاد کنه دوست قشنگم امیدوارم تو دلتی و بسلامتی و به خوشی بغل بگیری 

😘💗😻

دوستم جواب آزم اومد شده ۲۷۰ دوبرابر شده🥺

خداروشکر عزیزدلم 

دیدی گفتم اروم باش انشالله خیره 

😻حسابی مراقب خودت باش انشالله که بسلامتی نی نیتو بغل بگیری عزیزدلم 

کار خوبی میکنی زیاد اهمیت نده تا فردا اگه نشدی حتما روز بعدش بی بی بزن من منتطر خبر خوبت هستم 💗😻💙 ...

نتونستم صبر کنم بیبی زدم منفی بود🤐