زنداداشم اصلا بلد نیست بابچه اش برخورد کنه پسرش ۶ سالشع امسال میره مدرسه میره دور مامانش شوخی میکنه با دست الکی میرنه بهش کادرش عصبانی میشه واقعا که اعصابم خورد شد خدا هم به چ ادمعایی بچه میده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثل مامان من،بچه بودمنمیزاشت بغلش کنم سرم داد میزد جلو بقیه میگفت لوس میشه,الان میگه چرا بغلم نمیکنی نمیدونه دیگه اصلا حتی بخوامم نمیتونم احساساتم رو بروز بدم.هیچ وقت مادرم رو نمیبخشم
چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡
نمیدونم ما مادرا چرا همیشه باید قضاوت بشیم والا منم مادر دوتا پسر بچه ام .داداشای منم وقتی سر بچه هام داد میزنم یا دعواشون میکنم تشر میزنند .دیگه نمیدونند که من از دستشون چقدر زجر میکشم و اذیت میشم .لطفا هیچ وقت مادرا رو قضاوت نکنید .
عوض من بهش بگو پسر من الان 18 سالش هست کوچکتر که بود نگو این بچه مشکل اظطراب فراگیر داشت التماس میکرد مامان باهام بخواب من میگفتم نه لوس میشه درست نیست . یا یه کارهایی از اظطرراب میکرد من دعواش میکردم زیاد بغلش نمیکردم الان دچار مشکل شده افسردگی اظطراب هراس اجتماعی کمبود اعتماد به نفس .... دیگه واسه همه چی دیر شده من موندم و یک دنیا عذاب وجدان
عوض من بهش بگو پسر من الان 18 سالش هست کوچکتر که بود نگو این بچه مشکل اظطراب فراگیر داشت التماس میکر ...
خب منم از همینها میترسم مادرش نمیفهمه نیفهمه به مامانم میگم میگه بچه خودشونه میگم بچهدخودشونه یعنی چی نجات یه انسان مهم تر از اینکه مادرش ناراحت بشه یانشه من دوست ندارم بچه کمبود محبت داشته باشه وقتی میتونم نجاتش بدم
منم از اینکه کسی لمس کنه بدنمو، مخصوصا با ضربه به ناحیه شکم یا پهلو ها، خیلی بدم میاد، حتی اگر اون کس بچه ام باشه و شدت ضربه هم ملایم باشه... شاید ۵_۶ بار تحمل کنم ولی وقتی بیشتر از ۱۰ بار به بچه میگی نکن، ولی باز ادامه میده راه دیگه ای به جز پرخاشگری نمیمونه!
#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که میبینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *