2777
2789
عنوان

برام مهم نیست

150 بازدید | 10 پست

از لحاظ اقتصادی فکر کنید سفره مال ۲۰نفر پهن شده ۶۰ نفر بیان حمله کنن بخورن آیا به ۲۰نفر غذای کافی میرسه؟مهاجرت افغان هم به ایران همین مصداقه .و چون مفت کار میکنن کارگر ایرانی هم جاشو گرفتن هم بدبختش کردن هم چون بیمه نمیشن بعضی ایرانیا خدانشناسا اینارو جذب میکنن .ازشونم پول میگیرن واسه اقامت که اینم دولت جدید باید رسیدگی کنه سریع تر برگردن .نا امنم شده اوضاع باهاشون دراینده نا امن ترم میشه .چهره شهر پایین شهر به دلیل ۶ ۷ تا بچه های کر کثیفشون کثیف شده  بهضیاشونم تمیزن که مهم نیست بالاخره جا اشغال کردن.خیلیاشونم صاحب شغل شدن که اگه نباشن ایرانیا اون مکان و شغل  و صاحب میشن.باعث شدن نون به ایرانی جماعت نرسه ولی به عالیجنابان اتباع برسه.

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .

باهات موافقم و اصلا دوست ندارم این دسته ی خاص از اتباع توی کشورمون باشن.

واقعا از آینده کشور با وجود این جمعیت که روز ب روزم دارن زیاد میشن میترسم

۵ میلیون جمعیت کم نیست

کاش برن ب کشور خودشون

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم ممکنه با حرفم جبهه بگیرید ولی من بر خلاف شما بنظرم دولت اگر سیاست گذاری کنه و اتباع افغانستان رو وترد کنه خوبه !

ببینید ۱۳۰سال پیش کشور ما تجزیه شد افغان ها قوم بزرگی بودن کشورشون پر از منابعه که الان دست نخورده به دست طالب ها افتاده تعداد زیادی نخبه دارن از جمله اشتراکات فرهنگی اینا خونی ایرانی هستن 

من پیشنهادم اینه افغان هایی که وارد ایران میشن بخش زیادیشون سرمایه های کلان دارن سبک زندگیشون محقرانست 

ایراان بیاد با حفظ شرایطی واردشون بکنه سرمایه هاشون رو وارد کنه توی بانک از طرفی جمعیت زیادیشون دارن روانه ایران میشن ما چند سال دیگه توی تله جمعیتی می افتادیم

بنظرم کم کم افغان هارو وارد کنن تی چند سال شهروندی بدن بهشون و قانون وضع کنن براشون 

از طرفی نگاه میککنید صد سال دیگه اون سرزمین کامل خالی از سکنه شده 

و افراد زیاوی اومدن ایران یه پتانسیل بزرگه برای اتحاد دوباره و یکپارچه شدن مرزامون بدکن ریختن خونی و خون ریزی از طرفی اینا دیگه تربیت میشن نا اون موقع و با کنترول دولت محلی برمیگردیم به اممراطوری سابقمون 

من میگم کاش وارد کنن مهاجر ولی بی رویه و بدون دقت نه 

نخبه هاشون نیروی کار خانواده رو بیارن 

اقوام افغان رو باز تشکیل بدن توی ایران حوزه خراسان رو گسترش بدن و کم گم نیروهارو برگردونن کشور خودشنو بسازن نگاه میکنید بعد صد سال دیگه چیزی ینام مرز افغامستان جعلی امروز نیست و کلا جزعی از ایران و وطنمون شده و هممون بازم یکی میشیم و مرزمون تا نزدیکی کشور های همسایه افغانستان میرسه اونوقت بازمانده هارو هم میتونن برگردونن به کشور و وطنشون و اونوقت خودشون رشدش بدن 

میدونم ممکنه با حرفم جبهه بگیرید ولی من بر خلاف شما بنظرم دولت اگر سیاست گذاری کنه و اتباع افغانستان ...

ن عزیزم

من خودم چندمدل جنایت ازشون دیدم و ب واسطه شغلم رفتارای زشت و ....

اونا با ما هیچ وجه اشتراکی ندارن و نخواهند داشت.

خیلی سال پیش شاید حدود ۳۰ سال پیش

یکی از اشناها دخترشو داد به ی اتباع که چندین سال کاسب محلشون بود و میشناختنش

صاحب دوتا پسر شدن

ی شب ک خانواده دختر بخاطر نبود دخترشون پیگیرش شدن و جوابی نگرفتن رفتن در خونه ش

متوجه شدن خونه خالیه هیشکی نیست. هیج قوم و خویشی هم نداشت ک برن ازش سوال کنن ک دخترشونو کجا برده

با هزار و یک مکافات پسرعموشو ک باهاش صمیمی بوده پیدا کردن

اولش گفت نمیدونم کجان و ب من چه! بعد گفت باهم رفتن افغانستان! خانوادش گفتن خب اگر راست میگی تلفنی ادرسی چیزی بهمون بده نگران دخترمونیم. پیچوندشون و خانواده دختر مجبور شدن ب پلیس بگن و اون موقع اعتراف کرد که پسرعموش زنشو کشته و شبانه به افغانستان با بچه ها فرار کرده😐😐😐😐

اون خانواده سالها میرفتن افغانستان دنبال اون مرد ک بپرسن جسد دخترشون کجاست ولی هیجوقت پیداش نکردن!

باید از اینا ترسید ن اینکه براشون شرایط موندن مهیا کرد!

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
من میگم کاش وارد کنن مهاجر ولی بی رویه و بدون دقت نه نخبه هاشون نیروی کار خانواده رو بیارن اقوام افغ ...

ببخشید 

ولی تا صد ساله دیگه 

خودمون نابود شدیم  !!!!

ورق برعکس میشه!!!!