2777
2789
عنوان

پدر شوهرتونو دعوت میکنید

619 بازدید | 38 پست

اصلا قصد مهمون دعوت کردن نداشتم حوصله ندارم.  ولی یه جورایی باید پدرشوهرو دعوت کنم چون با دخترش تنها موندن. مادرشوهرم نیست چندروز 

شماهم میکنید این کارو؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره چرا نکنم خونه پسرشون نرن پس همسایه دعوتش کنه 

اتفاقا دیروز مادرشوهر اینا رفته بودن مسافرت برادرشوهر مجردم نرفته بود، دعوتش کردم شام تازه برای ناهار امروزش هم غذا و کلی میوه و تنقلات گذاشتم ببره سرکار

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
نه دعوتشون میکردمولی مادر پدر خودم نیستن کباشه پس یه بار دعوتشون میکنم

پس شوهرت هم باید بگه حق نداری پدرو مادرت رو دعوت کنی چون پدرومادرم که نیستن بیان خونه ام

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
اره چرا نکنم خونه پسرشون نرن پس همسایه دعوتش کنه اتفاقا دیروز مادرشوهر اینا رفته بودن مسافرت برادرشو ...

ن نمیگم همسایه دعوت کنه. میگم خونه بمونن... خواهرشوهرمم هست دیگه اون غذا بزاره

نه پدر شوهر من ۲ به هم زن و خاله زنکه علاقه ای به معاشرت با خودش و دختراش ندارم

مال من دو ب هم زن نیست ولی هیییچ علاقه‌ای ب معاشرت باهاشون ندارم اما چ کنم ک مجبورم... 

ن من زیاد از اول دعوت نکردم ک وظیفه بدونن ولی خب الان یه جورایی بایدهباید ۱بارو دعوت کنم

منم خیلی جنگیدم باهاشون تا از سرشون افتاد

مادرشوهرم یاد گرفته بود هی ولشون میکرد میرفت محردی مسافرت من با ی بچه کوچیک هی پذیرایی کنم دو بعدم قدر ندونن فک کنن مجبورم 

منم دیگه هیچکاری نکردم