اگه بزشتر فکر کنی حتما پیدا میکنی ک دلیلس چیه ، ریز ب ریز رفتاراتو و رفتارای اونو بنویس رو برگه ، بی طرفانه نگاه کن به رفتارا ببین اشتباهات کجا بوده ، جتی ایگه طرف ادم لاشی بوده چه رفناری باعث شده گولشو بخوری یا روش حساب دیگه ای بکنی
آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد
شاید پسرا رو نمیشناسی !☺️ لازمهی هر نوع ارتباطی (کاری ، شراکت ، رفاقت و ...) شناخت طرف مقابل ، یا حداقل شناخت یه مقدار از خصوصیات طرف مقابله!
من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم میدونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیکهای مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نینیسایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.
چون سعی میکنی جذاب باشی من اگه پسر بودم حالم بهم میخورد
یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره