2777
2789
عنوان

زندگی بی ارزش

136 بازدید | 13 پست

بعداز سالها چالش و ماجرا وسختی توزندگی یه کم زندگیمون روبه راه شد، خونمونو ساختیم، منو خواهرم وبرادرم ازدواج کردیم گفتیم دیگ نفسی بکشیم ولی نشد... هرچند بازم مشکلات بود ولی خبب میگذشت ولی باز یه درد دیگ یک چالش دیگ که زده رودست همه اونا خدایا نمیکشم دیگ بسه دیگه دلم برای این پدرو مادر بدبختم میسوزه چقدر سختی بکشن دیگ چرا یک زندگی عادی که دوروبریامون دارن برای ما اینقدر گرون تموم شد؟ گناهمون چی بود؟ نمیکشم دیگ واقعا 🥲💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میفهمم زندگی ما هم پر از چالشو حسرت گذشت،،،زندگی بنظرم اصلا زیبا نیست کلی درد و رنج همراهشه

نه برای همه واسه ما انگار هرخوشی که اونم بابدبختی بدست میاریم صدتا بدبختی جاش باید پس بدیم 😕

نه برای همه واسه ما انگار هرخوشی که اونم بابدبختی بدست میاریم صدتا بدبختی جاش باید پس بدیم 😕

درسته منم اکثر دوستام یا اقوام نزدیک توجه میکنم اون همه چالشا و سختیایی ک ما با پوستو استخون درکش کردیم و له شدیم گاهی زیرش هیچ وقت تجربه ش نکردن،،،نمیدونم چ حکمتی توشه،،هییی با سن کم هزاران اندوه از سر گذروندیم،،خیلی دلم میخواد از خدا بپرسم ببینم جوابش چیه 

درسته منم اکثر دوستام یا اقوام نزدیک توجه میکنم اون همه چالشا و سختیایی ک ما با پوستو استخون درکش کر ...

اره والا برای همه مشکلم باشه سطحیه به ما میرسه عمیق میشه 

درسته منم اکثر دوستام یا اقوام نزدیک توجه میکنم اون همه چالشا و سختیایی ک ما با پوستو استخون درکش کر ...

من ۳۳ سالمه ولی هیچ وقت زندگی نکردم نه من نه برادرم و نه مادرم سه تابیماروافسرده که دائم درجنگن😭😭😭

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭