عزیزم حس ح بمن چیه وحس پسر دومی تو ذهنمه بهم میگی بینمون چ میشه🌺🌺
عزیزم خواستی تاپیک اخرمو چک کن❤
♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم
سلام عزیزم شبت بخیر بنظرت من باردارم؟ اگر هستم فکر میکنی جنسیت چیه؟؟ اگر نیستم بنظرت کی باردار میشم؟
عزیزم خواستی تاپیک اخرمو چک کن❤
♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم
به جای ترویج خرافات و حس ششم اطلاعاتتون رو بالا ببرین مطالعه کنین قوانین زندگی تو دنیا رو یاد بگیرین
این چیزا براتون نون و آب نمیشه
هیچ چیز کاملا سیاه یا کاملا سفید نیست | در دنیا آسایش و آرامش مطلق وجود ندارد | قرآن معجزه است، شفا و رحمت دارد. اگر بخوانی، اگر بخوانی! | مادر که بشوی دیگر خودت نیستی | خدا غول چراغ جادوی آرزوها نیست، خدا نیروی برتر و فراتر و خالق و مربی ماست، فراتر از تصور. هست حتی اگر دیده نشود و درک نشود. به خودت بستگی دارد چقدر بشناسی و چقدر بهرهمند شوی | بعضی دردها هیچ درمانی ندارد | روزی هرکس مشخص و معین است، چه زیاد تلاش کند چه کم | اینها گزارههاییست که بعد ۲۴ سال ناچیز، فهمیدم و یقین دارم