2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه خانواده شش نفره که فقیر بودیم و سبک زندگیمون پایین بود مامانم همیشه کار میکرد تا برامون آرامش فراهم کنه با این وجود همیشه تو فک و فامیل مسخره میشدیم به خاطر لباسامون ظاهرمون خونمون ولی چیکار میتونستم بکنم آخرین 

بچم که یدونه آبجی و دوتا داداش دارم داداشام چون ازم بزرگ ترن همیشه لباسای اونا رو میپوشبدم همیشه تو مدرسه مسخره میشدم😭یه بچه مگه چند بار زندگی می‌کنه چند بار میره مهد؟ چن بار می‌ره ابتدایی ؟حسرت همه چی رو دلم بود همیشه حسرت داشتم از اون کفشهای دخترونه صورتی که تو مدرسه همه میپوشیدن بپوشم 💔از یه طرفی هم چون بچه آخر بودم اصلا بهم توجه نمی‌کردن آخه یکی نبود بگه وقتی نمی‌خوای بهم برسی چرا بدنیا میاری ؟ بابام معتاد بود مامانمم بدتر از اون داداشامم راه بابامو گرفته بودن راه لاتی و... آبجی بیچارم همیشه کار میکرد تا حداقل پول نون من و خودش رو فراهم کنه تو یه خونه اجاره ای هشتاد متری زندگی میکردیم یدونه اتاق بیشتر نداشت که اونم مال بابام بود کسیم حق نداشت حتی درشو باز کنه چه حسرتا که تو دلم نمونده 💔همه میمومدن تو مدرسه میگفتن فلان اتاق رو داریم فلان تخت ... من بیچاره چی ؟یه پتو وبالشت داشتم حتی تشک هم نداشتم که بندازم زیرم ....💔