2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاحالا نشنیدم کسی تو سزارین بمیره

آمبولی چه ربطی به سزارینی که بی حسی نخاعیه داره؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

آمیولی به جراحی ربط داره نه نوع بیهوشی و بی حسیمن مادرم با آمبولی فوت شدن

آمبولی تو همه جداحیا اتفاق نمیفته. جراحیای خاصی خطر امبولی رو بالا میره یکیش اسلیو معده س

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خدا نکنه. این چه حرفیه

انشالله به سلامتی زایمان میکنی

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

این چه فکریه خانه‌آباد🤦‍♀️😥

دروغ چرا منم خیلی به مادرتون فکر میکنم 

اتفاقا یه پلیپ تو کیسه صفرام هست باید عمل شه،همش میگم نکنه منم دچار اون عارضه بشم💔

ولی نباید بهش فکر کرد

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
این چه فکریه خانه‌آباد🤦‍♀️😥دروغ چرا منم خیلی به مادرتون فکر میکنم اتفاقا یه پلیپ تو کیسه صفرام هست ...

عزیزم🥲 نه ایشالله به سلامتی عمل میشی و هیچی نمیشه.

ولی ذهن آدم همش درگیره😔 کلا جراحی خیلی استرس داره همه نوعش

عزیزم🥲 نه ایشالله به سلامتی عمل میشی و هیچی نمیشه.ولی ذهن آدم همش درگیره😔 کلا جراحی خیلی استرس دار ...

اره واقعا خدا واسه کسی پیش‌آمد بد نخواد.

ذهن خودتو با این فکرا بهم نزن

زندگی همینه دیگه

اینشکلی بهش نگاه کن که یه فرشته‌ی زندگیت  از یه کالبد پرکشید ولی حالا قراره تو یه کالبد جدید مجددا بهت هدیه داده بشه🥰😍

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍

سلام اسی در یکی از تاپیک ها sccدهان گفتی 

اطلاعی ازش دلری؟؟خواهش میکنم کمکم کن

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا