2821
2789
عنوان

خاستگار

105 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من بیست سالم هست و خب کلا خانوادگی دختر هامون زود ازدواج کردن و برای منم خاستگار آمده که کرمانشاهی هست چطور آدم های هستن کرمانشاهی ها؟ و اینکه تجربه ای دارید از خاستگاریتون لطفا در اختیارم بزارید

هر جایی هر جور ادمی زندگی میکنه چند سالته مگه؟

اها دیدم بیست سالته🤦‍♀️😂

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر جایی هر جور ادمی زندگی میکنه چند سالته مگه؟

گفتم عزیزم بیست سالم هست

بله میدونم اینو و هر آدمی فرق می‌کنه با هم ولی کسایی که تجربه داشتن می‌خوام بدونم چجوری آدم های هستن مال خود کرمانشاه هست و اینکه مذهبی هم هستن خداروشکر 

تاپیک های اینجوری اصلا درست نیست هیچکس نمیتونه بگه آدم های فلان شهر چجورین چون همه جا خوب و بد داره و اکثرا تو سایت وقتی میخوان اینجوری تاپیک ها رو جواب بدن با توجه به تجربه خودشون میگن مثلا اگه یه آدم بدی دیده باشن شروع میکنن هر چی از دهنشون درمیاد نسبت میدن یکی هم خودش برای همون شهره میاد تا میتونه از خوبیاشون تعریف میکنه .تهش هم دعوا میشه .

فقط رسوم رو میتونی بپرسی و با رسوم خودتون مقایسه کنی ببینی از لحاظ آداب شبیه هستید یا نه و اخلاق رو خودت باید کم کم بشناسی 

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین💄🎀

گفتم عزیزم بیست سالم هستبله میدونم اینو و هر آدمی فرق می‌کنه با هم ولی کسایی که تجربه داشتن می‌خوام ...

محله های کرمانشاه فرق میکنه 

مال کدوم محلن تا بهت بگم من خودم کرمانشاهیم