خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
موهام سفیدن تو ۲۸سالگی خاب ندارم اصلا دست خودم نیست
تنها پناه اون بچه تویی ....اون الان یه مادر شاد میخواد ،دستتو بزار رو شکمت باهاش حرف بزن قربون صدقش برو ...ان شاالله بسلامت زایمان کنی موهاتو رنگ میکنی یه نگاه بچت یه دنیا برات ارزش داره...از چیزایی که استرس زاس برات دوری کن ،فیلم های طنز ببین جوک بخون ،خودت باید تلاش کنی غرق مشکلات نشی عزیزدلم .
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)