2777
2789

چرا همچین فکرایی میکنی؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینطوری شدم بعضی موقع هامیگم چرااصلا حامله شدم میخوام چیکار اصلا چرا ازدواج کردم

بابام جلو خالم با مادرم دعواش شده بهش کلی فحش داده قلبم برای مادرم داره پاره میشه دلم براش میسوزه

موهام سفیدن تو ۲۸سالگی خاب ندارم اصلا دست خودم نیست

تنها پناه اون بچه تویی ....اون الان یه مادر شاد میخواد ،دستتو بزار رو شکمت باهاش حرف بزن قربون صدقش برو ...ان شاالله بسلامت زایمان کنی موهاتو رنگ میکنی یه نگاه بچت یه دنیا برات ارزش داره...از چیزایی که استرس زاس برات دوری کن ،فیلم های طنز ببین جوک بخون ،خودت باید تلاش کنی غرق مشکلات نشی عزیزدلم .

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بابام جلو خالم با مادرم دعواش شده بهش کلی فحش داده قلبم برای مادرم داره پاره میشه دلم براش میسوزه

درکت میکنم خانواده سمی داشتن اینجوربه 

بعذ ازدواج هم فکرت پیششون میمونه

بیرون رفتنی زهرت میشه که کاش اونا هم بیرون میرفتن

سخته 😔😔

ولی نمیشه که زنذگی خودمون زهر کنیم

تو هم نگران نباش خالت از آدمای نزدیک مامانت هستم جایی نمیگه چیزی

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
اشکام بند نمیاد

دورت بگردم ،درکت میکنم 

صلوات بفرست