2777
2789
عنوان

زدم تو تیربرق😅😅

175 بازدید | 8 پست

آیین نامه باراول قبول شدم 

ولی یکشنبه عملی رو افتادم

دوباره یکشنبه متحان دارم

امروز بنده خدا شوهرم ماشینا داد رفت وبرگشت تاخونه مامانم من سوارشدم بچه ها رو گذاشتیم برگشتیم سر کوچمون اصلا نفهمیدم چی شد زدم تو تیربرق😔😔😔

حالا شانسم همسایمونم که بامن ثبت نام کرد داداشش اومده بود دنبالش تادید اینقدر بیشعور خندیدورفت

من خودم وقتی عصبیم خندم میگیره ولی بعدش به شدت بهم میریزم

بدبخت شوهرم چیزی نگفت فقط چراغ کوچیک جلوماشینش شکست

مشکل از تیر برق بوده شمارو ندیده خواهرم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

تا یادنگرفتی تو مناطق شهری نشین ،اومدیم اون آدم بود یا خدای نکرده یه بچه ای چیزی دویید اومد جلو ماشینت وقتی مسلط نباشی میخوای چیکار کنی ؟؟

اللهم عجل لولیک الفرج ، لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ، شاد باشید

فدای سرت.باید بزنی تا یاد بگیری

شوهرم یکم غر زد

ولی بعد دید واقعا عصمه گفت فداسرت

دیگه میترسیدم بشینم پشت فرمان ولی اصرارکرد که بشین تاترست بریزه

ولی خیلی حس بدیه

تا یادنگرفتی تو مناطق شهری نشین ،اومدیم اون آدم بود یا خدای نکرده یه بچه ای چیزی دویید اومد جلو ماشی ...

اینم حرفی

ولی چیکارکنم بلاخره که باید یاد بگیرم کجا تمرین کنم

شما که بیشتربه من استرس دادی

موندم بااین ترس چطوری یکشنبه امتحان بدم😭

اینم حرفیولی چیکارکنم بلاخره که باید یاد بگیرم کجا تمرین کنمشما که بیشتربه من استرس دادیموندم بااین ...

نترس ، حواست جمع کن 

موقع رانندگی چیزی مهم تر از جلو و آینه هات تباید باشه ، عوض کردن آهنگ و صحبت کردن با بچه ها و گوشی ممنوع 

اللهم عجل لولیک الفرج ، لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ، شاد باشید