کیک بدون فر درست کردین ؟؟؟من تستر ایرانی دارم رو کمترین درجه هم امتحان کردم آخرش کیک مغز پخت نمیشه فقط روش خوب برشته میشه ...تجربه ندارین ک خودتون درست کرده باشین؟؟
شیرینی های سرخ کردنی هم مثل دونات خیلی روغن میخواد ک هرسری بخوام درست کنم برا بچه هام
دوتا تخم مرغ رو با دو سوم لیوان شکر بزن بعد نصف لیوان روغن با یکم وانیل بزن بهش بعد نصف لیوان شیر هم بزن بعد دو قاشق کاکائو با یه لیوان آرد و یه قاشق مربا خوری بکینگ پودر الک کن تو ش بریز تو لیوانا بزار تو قابلمه بعد نصف لیوانا آب جوش بریز با شعله کم و دم کنی ۳۰ دقیقه بزار رو گاز خوشمزه میشه خیلی
شعلی رو اندازه دم کشیدن برنج کم میکنم و زیر قابلمه شعله پخش کن میذارم دیگه زمانشو نمیدونم بعد نیم ساعت یا ۴۵دقیقه درشو که دم کنی گذاشتم برمیدارم نگاه میکنم یه دونه خلال دندون میزنم اگه خمیر کیک بهش نچسبید یعنی مغز پخت شده
اینو فراموش کردم بگم وقتی میخوای مواد کیک رو بریزی داخل قابلمه اول کفشو چرب کن و یه کوچولو آرد بپاش و آرد اضافی رو خالی کن بعد مواد رو بریز اینجوری دیگه نمیچسبه ته قابلمه