😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
دور از جون پدرت، یاد بابای خودم افتادم، دلم براش تنگ شد💔🖤
میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعضی مردا اینطورین، کسی که خونمونو پارکت میکرد ریییییی ده بود تو خونمون بعد هرچی زنگ میزدیم جواب نمیداد ،بعد یروز با خط من زنگش زد طرف وقتی جوابشو داد شوهرم باهاش خیلی صمیمانه سلام علیک کرد، من بعدش کلی دعواش کردم
کار درست رو پدرت میکنهاز محل کار اولیم وقتی بیرون اومدم، جوری بیرون اومدم که هنوزم اگر بشه از خداشون ...
حقوق مو دقیقا گذاشت ۲۵روز بعد داد درحالی ک برای همه رو ۲الی ۴روز بعد داده بود
رفتم حقوق مو بگیرم شروع کرد ب تعریف ک خانم فلانی حقوق تو ندادم ن ادمایی هستیم ک بخایم بخوریم پول کسیو ن چیزی ما ۷تا پرسنل داریم باید تک تک حساب کنیم بریزیم و..ک من حرفشو قطع کردم