2777
2789
عنوان

کمر درد

101 بازدید | 6 پست

مهره های کمرم درد نمی کنه کنار مهره ها به فاصله پنج سانتی متری حدودا درد می کنه کسی می دونه مال کمر هست یا نه اگر اطلاعاتی در این باره دارید ممنون می شم بگین

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

روغن شتر مرغ بگیر بمال فقط خارجی باشه ایرانیش مفت گرونه تاثیرم نداره این خارجیشو بگیری وقتی ک بمالی اولش سرده بعد کم کم میره نفوذ میکنه ب استخونات بعد چند دقیقه گرم میشه جاش قشنگ دو سه بار استفاده کنی متوجه تاثیرش میشی خیلی خوبه ما داشتیم استفاده میکردیم معجزه میکرد .. فقط یکم بوش تنده یه بوی ویکس مانندی داره ولی دردتو سریع میندازه بعدم ک قشنگ ماساژ دادی با یه تیکه باند پانسمان ببندش 👍

🎭 Eccedentesiast 🎭