2777
2789
عنوان

شوهری که بلد نیست ناز بکشه🫠

256 بازدید | 6 پست

خوبه باهام اخلاقش اینا 

ولی ناز کشیدن بلد نیست اصلا 

ی ذره ناراحت میشم اصلا حوصله ندارم بخواد ناز بکشه 

اصلا اینطوری نیستم که بگم هر لحظه ناراحت میشم 

ولی بلد نیست قربون صدقه بره 

خیلی ناراحتم ،بهش خیلی گفتم بلد نیستی ولی اصلا تلاش نمیکنه 

بنظرتون توقع بدیه؟من دارم خیلی احساسی برخورد میکنم یا اون بی احساسه تو این مورد🥲

تکیه میدهم‌ به آسمانی که خدا‌روی ابرهایش‌ نشسته ˘˘!☁️💙                 https://harfeto.timefriend.net/16837133705410 بنویس میخونم 🤍🫧 (پروفم چش خودمه 🫠)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا اینطوری هستن خب یا ندیدن یا چون بیان نکردن روشون نمیشه... یواش یواش با صبرو حوصله و شوخی خنده بگو یا مدل شخصیتشون هست 

شوخی شوخی بگو‌حس میکنم یه چیزی تو گلوت گیره کرده بعد آروم بزن پشت گردنش بگو تخش کن گلوتو صاف کن بعد گوشتو بیار سمت دهنش بگو آها این بود منم دوستت دارم

یا سرتون بذار رو قلبش بگو قلبت داره یه چیزایی میگه وخودت بگو یا بذار بگه...

خودم همینجوری همسرم رو تشویق به گفتن میکردم بگه الان تا یه انگشت میزنم میخندم میگه هان چیه ؟ میگم خودت میدونی میخنده دیگه حال داشت میگه حالوحوصله نداشت خودم سربه سرش میذارم یا ادامه نمیدم 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
معمولا اینطوری هستن خب یا ندیدن یا چون بیان نکردن روشون نمیشه... یواش یواش با صبرو حوصله و شوخی خنده ...

مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم😍❤️خیلی ایده ی خوبیه   

تکیه میدهم‌ به آسمانی که خدا‌روی ابرهایش‌ نشسته ˘˘!☁️💙                 https://harfeto.timefriend.net/16837133705410 بنویس میخونم 🤍🫧 (پروفم چش خودمه 🫠)
مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم😍❤️خیلی ایده ی خوبیه

خواهش میکنم گلم

راستی کافی شاپ منو عشقم هم درست کن با هرچیزی که تو خونه داری میوه آب چای قهوه و...

یه منو درست کن و براشون قیمت بذار اما قیمتش عاطفی باشه

بعد آخرش بنویس عاشق عزیز لطفاً بهای درخواست های خویش را نقدا پرداخت کنید

نسیه نمی‌پذیریم حتی از شما عاشق عزیز....

ببین خیلی موثره....

مثلاً وقتی همسرت حتی متکا یا لیوان آب ازت خواست برو بیار بعد بگو اول باجمو بده لپتو بیار جلو یا جمله عاطفی ازش بخواه حتی اگر خوب برخورد نکرد این محبت ها یادش میمونه بعدا اثرشو میبینی فقط عجله نکن

سر ساعت مقرر تو روز به همسرت زنگ بزن بگو دلم برات تنگ شد فقط خواستم صداتو بشنوم با لحن خوب بعدم زود خداحافظی کن 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
خواهش میکنم گلمراستی کافی شاپ منو عشقم هم درست کن با هرچیزی که تو خونه داری میوه آب چای قهوه و...یه ...

مرسیی واقعا از راهنماییت 

چقدر ایده قررری بلدی😁❤️

حقیقتش اینطوری که میبینم رفتار می‌کنه نسبت بهش سرد شدم🥲

حتما امتحان میکنم خیلی جالبن😁🥰