seti_abi مدیر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 294 عنوان پیشگویی | مشاهده متن کامل بحث + 2049 بازدید | 181 پست حس شیشمم قوی هست و چاکراهام نیمه بازن، گفتم خودم تاپیک بزارم بهتره تا توی تاپیک بقیه باشم بپرسین 1403/04/08 | 21:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
seti_abi مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 294 درمورد کنکورم و زندگیم میشه بگی؟ خسته شدی میخوای زودتر خلاص بشی یه دانشگاه بری که خوب باشه نسبتا این روزا یکم ناامیدی
domdom عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 390 این پست صفحه ۳ نوشته شده .صبر پشتش هست .و اینکه ببینی تا صفحه ۹ پاسخ داده شده و پست شما رد شدهخیلی ... شما واسه من پیشگویی میکنی؟؟؟ جنسیت نینیم فردا چیه به نظرت لدفاااااا
لوسدتر83 عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 1904 خسته شدی میخوای زودتر خلاص بشی یه دانشگاه بری که خوب باشه نسبتا این روزا یکم ناامیدی 🤦♀️درمورد ازدواجم چی ؟
سحرخسته عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 2050 ازت خوشش میاد ولی اینکه جلو بیاد احتمالش ۶۵درصده الاناره درمورد دوستت حست درسته ممکنه کتمان کنه عزیزم بالاخره میاد؟و اینکه اون مسیر دعا که رفتم جواب میده?یعنی دوستم واقعا به کراشم نخ میده? کراشم جذبش میشه? کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا
seti_abi مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 294 عزیزم از اون تاپیک گفتی بیام اینجا،دودفعه پرسیدمنگفتی ؟
sahereshab عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 متوجه نشدم با منید؟ بله با شماهستم پاسخی دریافت نکردم بعدازانتظار اگه از من حسی نمیگیری بگولطفا که منتظرنمونم درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
nuran730 عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 4345 متوجه نشدم با منید؟ عزیزم میشه بگی پارتنرم چه موقع میاد خاستگاریم؟بهم میرسیم؟کلا هرچی حس میکنی حتی ظاهرم رو بگو لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/
seti_abi مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 294 شما واسه من پیشگویی میکنی؟؟؟ جنسیت نینیم فردا چیه به نظرت لدفاااااا یکم زیادی شیطونه احتمالشه مشخص نشه فردااما اگر بشه احتمالا دختر باشه
sahereshab عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 شما واسه من پیشگویی میکنی؟؟؟ جنسیت نینیم فردا چیه به نظرت لدفاااااا تاپیک یکی مونده به آخرلطفا. درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
seti_abi مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 294 از من میتونی بگو میرم امسال؟میتونم ببینمش؟تهش ازدواجه یا کاتمنم مثل شمام .کسی نیست واسه خودم پاسخ بد ... پنجاه درصد احتمال رفتن داریازدواج نمیبینم الان براتاحتمال تغییر دارهولی طرفی اگر داری هنوز اونقدر جدی نیس
domdom عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 390 یکم زیادی شیطونه احتمالشه مشخص نشه فردااما اگر بشه احتمالا دختر باشه الان که بهم گفتی پسر تو صفحه ۱
seti_abi مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 294 گلم،فضیه با دکتر از پاییز اشنا شدم،تو مطب از اول متوحه حسش شدم،،شمارمم غیر مستقیم گرفت،اصلا نخواسته ... سردی بینشون حس میکنم اما خانمش پیگیری اقاس هنوز کامل تا امید ازش نشده بله یکم جذبتون شده
سحرخسته عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 2050 ازت خوشش میاد ولی اینکه جلو بیاد احتمالش ۶۵درصده الاناره درمورد دوستت حست درسته ممکنه کتمان کنه عزیزم بالاخره میاد؟و اینکه اون مسیر دعا که رفتم جواب میده?یعنی دوستم واقعا به کراشم نخ میده? کراشم جذبش میشه?@seti_abi کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا