2777
2789
این پست صفحه ۳ نوشته شده .صبر پشتش هست .و اینکه ببینی تا صفحه ۹ پاسخ داده شده‌ و پست شما رد شدهخیلی ...

شما واسه من پیشگویی میکنی؟؟؟ جنسیت نینیم فردا چیه به نظرت لدفاااااا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ازت خوشش میاد ولی اینکه جلو بیاد احتمالش ۶۵درصده الاناره درمورد دوستت حست درسته ممکنه کتمان کنه

عزیزم بالاخره میاد؟

و اینکه اون مسیر دعا که رفتم جواب میده?

یعنی دوستم واقعا به کراشم نخ میده? کراشم جذبش میشه?

کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا 

متوجه نشدم با منید؟

بله با شماهستم 

پاسخی دریافت نکردم بعدازانتظار 

اگه از من حسی نمیگیری بگولطفا که منتظرنمونم 

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،پس نزن که به خودی نخوری

متوجه نشدم با منید؟

عزیزم میشه بگی پارتنرم چه موقع میاد خاستگاریم؟بهم میرسیم؟کلا هرچی حس میکنی حتی ظاهرم رو بگو

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/

شما واسه من پیشگویی میکنی؟؟؟ جنسیت نینیم فردا چیه به نظرت لدفاااااا

تاپیک یکی مونده به آخرلطفا.

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،پس نزن که به خودی نخوری

از من میتونی بگو میرم امسال؟میتونم ببینمش؟تهش ازدواجه یا کاتمنم مثل شمام .کسی نیست واسه خودم پاسخ بد ...

پنجاه درصد احتمال رفتن داری

ازدواج نمی‌بینم الان برات

احتمال تغییر داره

ولی طرفی اگر داری هنوز اونقدر جدی نیس

گلم،فضیه با دکتر از پاییز اشنا شدم،تو مطب از اول متوحه حسش شدم،،شمارمم غیر مستقیم گرفت،اصلا نخواسته ...

سردی بینشون حس میکنم اما خانمش پیگیری اقاس هنوز کامل تا امید ازش نشده بله یکم جذبتون شده

ازت خوشش میاد ولی اینکه جلو بیاد احتمالش ۶۵درصده الاناره درمورد دوستت حست درسته ممکنه کتمان کنه

عزیزم بالاخره میاد؟

و اینکه اون مسیر دعا که رفتم جواب میده?

یعنی دوستم واقعا به کراشم نخ میده? کراشم جذبش میشه?

@seti_abi  

کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا 

2790
2778
2791
2779
2792