2777
2789
شیش ماه دوم سالبه زودی

عزیزم به من جواب ندادین میخاستم بدونم حس کیهان به من چیه تو رابطه نیستیم. .. اصلا حسی به من داره؟ 

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عالی عزیزم خیلیا میگن به زودی،حتی وقتی با خدا حرف میزدم هم احساس کردم نشونه دیدم بنظرت کی میاد؟بنظرت ...

راستش حس خاصی ندارم به اینکه چی میشه و نمیدونم شرایطش چجوری درست میشه ولی هرچی که هست دوستت داره و داره تمام تلاشش رو میکنه

راستش حس خاصی ندارم به اینکه چی میشه و نمیدونم شرایطش چجوری درست میشه ولی هرچی که هست دوستت داره و د ...

قربونت برم

بنظرت همین امساله؟چند ماه دیگه تقریبا؟

واینکه مامانم بنظرت عفونت اداری یا سنگ کلیه داره؟اخه علائمش میخوره بهش،خودم دانشجوام تشخیصم این دوتا بوده

هرچی میگم بره دکتر نمیره،خودمم دورم که به زور ببرمش😭😭

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/

قربونت برمبنظرت همین امساله؟چند ماه دیگه تقریبا؟واینکه مامانم بنظرت عفونت اداری یا سنگ کلیه داره؟اخه ...

امسال ... یا عید سال دیگه حدودا...

آره ی مشکلی برای یک عزیزت حس میکنم حالا خودت میگی مامانتن... ازشون بخاه زودتر جلوگیری کنن تا مشکل ساز نشده

امسال ... یا عید سال دیگه حدودا...آره ی مشکلی برای یک عزیزت حس میکنم حالا خودت میگی مامانتن... ازشون ...

مرسی عزیزم

ببخشید همون عفونت یا سنگ کلیه هست یا چیز دیگه؟

فقط مریضی یا مشکل حس میکنم دقیق نمیدونم چیه شرمنده🙇🏻‍♀️😅

مرسی عزیزم خودم خیلی میترسم

اونم لج کرده

خیلی خطرناک نیست خدایی نکرده که؟

ببخشید میتونی بگی نمره درس مورد نظرم از ۲۰ چند میشع؟

راستش حس خاصی ندارم به اینکه چی میشه و نمیدونم شرایطش چجوری درست میشه ولی هرچی که هست دوستت داره و د ...

من کی ازدواج میکنم؟ چه جور آدمیه؟ 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
فامیلین؟

نه فامیل نیستیم چطور؟ 

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯