2821
2789
عنوان

مادرشوهرم

293 بازدید | 12 پست

بچه ها دیروز گفتم اومد خونمون به من گفت تو این ظرفیت دوست ندارم غذا بخورم و خلاصه یبارم گفت ظرفیت کثیفه بشور منم دیروز ناراحت شدم دیگه نه چیزی تعارف کردم همم اینکه به شوهرم گفتم زودتر حاضر شو بریم بیرون بعد مادرشوهرم رفت  من کلی گله گی کردم به  شوهرم اونم طرف مادرشو گرفت و بعدش گفت قطع رابطه کنید منم راحت باشم ، مادر شوهرم پایین ما میشینه ، حالا امشبم اصلا شوهرم نگفت بیاد بالا شبم گفت بپوش بریم گردش خیلی طبیعی رفتار کرد 

چی میشه حالا به نظرتون؟ یعنی امکان داره بعد بگه آشتی کنید؟ یا باز همه جا بیاره مادرش رو؟

چرا پیش مادرشوهرت زندگی میکنی 

خیلی سخته

کبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳!!...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒!!..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳!?️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳!?️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳!!...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳!!..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳!!...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ظرفتون کثیف نبود؟

نه ماشین ظرفشویی خراب شده چند روز پیش رو بلور حباب میندازه حتی به‌شمار گفتم تازه با وایتکس شیتم گفت نه اینو چون دفعه پیش جاو داداشت گذاشتی و داداشت همیشه سرماخورده نمیخوام منم بهم برخورد همیشه پشت داداشم حرف میزنه بارها گفتم داداشم خط قرمزمه