رستانیتیی مدیر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 311 پست کی ازدواج میکنم؟وضع مالیش؟ دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود. 1403/04/08 | 19:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25209 ایشون یه موقعی بهتون فکر میکرد و قصد ازدواج داشت الدن فک نکنمولی در ظاهر و باطن ادم خوبی ب نظر نمیاد عزیزم دوسش دارم دوسم داره؟میگه؟مشخصاتش؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
تلاشگر_باهوش عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 2116 گفتم بالا که گفتم کنکور نمیتونم بدم تا دوسال دیگه راه دیگه ای نیست آشنا بشیم؟😂❤️ نه انگار بختت تو دانشگاه باز میشه شاید رای چیزی باشه توی این مدت تا دو سال دیگه ولی ازدواج نه ساکت در پیلهی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25209 نه انگار بختت تو دانشگاه باز میشه شاید رای چیزی باشه توی این مدت تا دو سال دیگه ولی ازدواج نه عزیزم مال منم میگی؟🤗 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 اره۵ الی ۱۱ سالمیشی مرسی عزیزم تلاشگر باهوشم بهم گفته بود پنج سال یکی دیگه ام گفته بود تا ۱۱سال هستش بعد اینکه چنتا بچه میارم براش؟جنسیتاشون😂❤️ دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
۰۰aseman۰۰ عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 1631 حست به من چیه درحال تحصیلی سنت کمهشیطونی ولی بیشتر تنها میمونیاز بی توجهی به شدت بیزاریلاغری موهات بلند و قهوه ای
چیکآ05 عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 663 نه انگار بختت تو دانشگاه باز میشه شاید رای چیزی باشه توی این مدت تا دو سال دیگه ولی ازدواج نه عزیزم سوال منو میگی ؟
تلاشگر_باهوش عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 2116 عزیزم مال منم میگی؟🤗 بپرسید در حد بله و خیر تک کلمه ای بهتون میگم طولانی نباشه فقط🥲 ساکت در پیلهی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 نه انگار بختت تو دانشگاه باز میشه شاید رای چیزی باشه توی این مدت تا دو سال دیگه ولی ازدواج نه خیلی ممنون قشنگم یکی بهم گفته بود سنتیه اخه دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
mnbvgy عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 15887 درحال تحصیلی سنت کمهشیطونی ولی بیشتر تنها میمونیاز بی توجهی به شدت بیزاریلاغری موهات بلند و قهوه ای آینده نزدیکمو حدس میزنی
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25209 بپرسید در حد بله و خیر تک کلمه ای بهتون میگم طولانی نباشه فقط🥲 خانوادش مخالفن با من؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
۰۰aseman۰۰ عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 1631 آینده نزدیکمو حدس میزنی خیلی کلیهراجب یه چیز خاس بپرس بهش فک کنم
آرامش۴۵ عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 593 بپرسید در حد بله و خیر تک کلمه ای بهتون میگم طولانی نباشه فقط🥲 عزیز من چن بار گفتم جواب ندادیمصاحبه قبول میشم امسال؟ شاغل میشم؟ شغلم چیه؟ خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو
بستنی_خوشحال عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 4461 خیلی کلیهراجب یه چیز خاس بپرس بهش فک کنم من حدود رتبم چقدر میشه ؟ 🍦Ice cream chillin chillin Ice cream chillin🍦
mnbvgy عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 15887 بپرسید در حد بله و خیر تک کلمه ای بهتون میگم طولانی نباشه فقط🥲 میشه این آخرین بگی عزیزم گفتی وارد رابطه میشم باهاش از طریق مجازی زکانشو هم میتونی حدس بزنی وچطور شروع میشع وزابطه خوبی میشه ؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25209 خیلی کلیهراجب یه چیز خاس بپرس بهش فک کنم عزیزم دوسش دارم دوسم داره؟مشخصاتش؟ازدواجه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته