2789
عنوان

بحث پول

69 بازدید | 4 پست

من داشتم با نامزدم حرف میزدم تلفنی 

بهش گفتم ۱۰۰ تومن میزنی امروز رفتم استخر نداشتم از کارت وامم برداشتم درست متوجه میشین ۱۰۰ تومن ..

بعد کلی بحث کردیم سر ۱۰۰ تومن اصلا هم خسیس نیست ها همیشه هر چی گفتم و میگم رو میگیره حتی نگم هم کلی چیز میز میگیره نمی‌دونم شوخی میکرد یا چی که آخرش ختم شد ب بحث دعوا گفت لابل داشتی خرج کردی دیگه صد تومن رو گفتم نداشتم بخدا از کارت وامم برداشتم میگه مگه چند روز پیش ۲۰۰ تومن نزدم گفتم باشه نزن بیخیال 

بعد میگه بخدا قاتل پولی !

گفتم قاتل پول می‌دونی به کیا میگن اصلا ؟ من ماهی برم لیزر کاشت ناخن فیشیال یا کاشت مژه هر ماه خرید چی ؟

بعد همون موقع ۲۰۰ زد گفتم عع ت زدی گفت آره میخاستم بسنجمت ت ی روز هم نمیتونی من بی پول باشم دووم بیاری گفتم بخدا دستم نمک ندارع صد تومن پولی نیست که داریم بحث میکنیم میگه برداشتی زندگی اینو و اونو ب رخم می‌کشی گفتم نمی‌کشم فق میگم بدونی من از همون زنا باشم چی ؟ قاتل پول آخه من چقد مک ازت پول خاستم یا هر ماه میرم خرید مگه ‌... ادامش ...

تا زنده اید ی لیوان آب دست هم بدید                       بعد مرگ چهار لیتری گلاب به کار مِیت نمیاد.

وضعیت مالی نامردن چطورع؟

درسته صد تومن پولی نیست ولی هر روز اگه ۱۰۰ _۲۰۰ بخوای سر ماه کلی پول میشه

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

بعد گفتم منت میزاری؟ گفت نه منت نیست فق خاستم بشناسمت آخه ت این ۵.۶ سال الان میخای منو بشناسی نشناختی؟ 

گفتم بفرس شماره کارتت پس بدم فرستاد منم ۲۰۰ تومنو زدم براش 🙂 

ولی دوستان من دلم خیلی شکست بخدا 🙂 

دارم ب خودم میگم د بمیری آخه چرا خواستی چرااااا 

تا زنده اید ی لیوان آب دست هم بدید                       بعد مرگ چهار لیتری گلاب به کار مِیت نمیاد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وضعیت مالی نامردن چطورع؟درسته صد تومن پولی نیست ولی هر روز اگه ۱۰۰ _۲۰۰ بخوای سر ماه کلی پول میشه

معمولی ..

ن هر روز نیست بخدا هر از گاهی همین

معمولی ..ن هر روز نیست بخدا هر از گاهی همین

اگه برات مقدوره خودت سرکار برو

یا رو مبلغ معقولی توافق کنید ماهیانه بگیر دیگه همون مدیریت کن زود زود پول نخواه

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست