2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پذیرایی هم که نمیشه ... این چه روز نشینیه آخه؟! غیبت بدون خوردن حال نمیده!  😂😂

گفتم نخود بیارن.الان میرسه😊😁

گاهی لازم است کسی به هر دلیلی و به هر قیمتی وارد زندگی آدم شود، او رابسوزاند، بکوباند، خاکستر کند و دوباره از نو بسازد. یک آدم جدید. منی جدید. درست همان کاری که تو با من کردی.
آخرش معلوم شد عکسای خودش نبود . ..گفت تک دخترم پولدارم . ..بعد دوستان گفتن ک دفعه قبلی مبلت آبی بود ...

عی بابا اینا دیگه کی ان😂😂😂😂

بگو آخه مجبوری زاقارت😂😂

خونش انقدام خاص نبود اما اینکه میگفت یکساله عروسی کردم میخوام عوض کنم ایناقدیمی شدن یکم رفت رو مخِ من

پیش خودم گفتم هر سال میخواد عوض کنه؟؟؟😨

شب شوهرم رو پارو پوره کنم بگم 3 ساله عروسی کردیم وسایل رو عوض نکردیم دوستام یکسال یکسال عوض میکنن😂

خداروشکر که دستش رو شد جیگرم حال اومد😂

.Pain🔥you made me a believer

عی بابا اینا دیگه کی ان😂😂😂😂 بگو آخه مجبوری زاقارت😂😂 خونش انقدام خاص نبود اما اینکه میگفت یکس ...

خدا با همسرت یار بود...نجاتش داد😂😂😂

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
عی بابا اینا دیگه کی ان😂😂😂😂 بگو آخه مجبوری زاقارت😂😂 خونش انقدام خاص نبود اما اینکه میگفت یکس ...

خدا نكشتت نمك😁😂

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

خدا به شوهرامون رحم کرد.منم اولش همون اومد به ذهنم.😎😒

گاهی لازم است کسی به هر دلیلی و به هر قیمتی وارد زندگی آدم شود، او رابسوزاند، بکوباند، خاکستر کند و دوباره از نو بسازد. یک آدم جدید. منی جدید. درست همان کاری که تو با من کردی.

وا مگه مردا هم پاره پوره میشن؟  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792