2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

علائمش چیه؟درمان نداره؟

هیچ احساساتی نداره ، هیچی به هیچ جاش نیس، فقط تنهایی رو دوس داره، کم حرفه، رفتن و اومدن ادم ها توی زندگیش براش مهم نیس.کلا همه کاراش رو تنهایی انجام میده

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

اسکیزویید بله، از مردم فراری هستن

اره میدونم .هیچ درمانیم نداره متاسفانه ولی با رفتن ب روانشناس بهتر میشن

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

خودشون راحتن ولی اطرافیانشون اذیت میشن

اره .ولی خودشون هم اذیتن .چون این بیماری رو دارن زیاد کسیم درکشون نمیکنه .من دیدم فک میکنن ک دارن ادا در میارن ک از ادما متنفرن و اصلا درکشون نمیکردن ک بیمارن و دیدم ک دست به خودکشی میزن .پس خودشون هم ممکنه بیشتر از ما اذیت باشن ک ممکنه دست به خودکشی بزنن

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

اره .ولی خودشون هم اذیتن .چون این بیماری رو دارن زیاد کسیم درکشون نمیکنه .من دیدم فک میکنن ک دارن اد ...

منظورم اینه خودشون با اون تنهاییه راحتن شلوغی رو دوس ندارن ولی اطرافیان همش بهشون ایراد میگیرن، بنظرم این اختلال شخصیت بین تمام اختلالات چیزیه که خیلیا اصلا اسمشم نشنیدن تا حالا اما خیلی عجیبه،و تعداد خیلی کمی بهش دچارن،  من خودم تازمانی که ندیده بودم فک نمیکردم همچین اختلالی وحود داشته باشه، دقیقا جوریه که حتی از نگاه اون فرد هم حس عجیب میگیری

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

منظورم اینه خودشون با اون تنهاییه راحتن شلوغی رو دوس ندارن ولی اطرافیان همش بهشون ایراد میگیرن، بنظر ...

اره .بیمار اعصاب روان زیاد داشتیم و باهاشون ارتباط داشتیم حالا فامیل یا دوست یا هر جا.متاسفانه درمانشم سخته ولی داره و شاید یکم بهتر شه ولی ن کامل