2777
2789
عنوان

شما برنده قرعه کشی شده اید

653 بازدید | 78 پست

اگه ۱۰۰ میلیارد صد میلیارد شانسی برنده قرعه کشی بشید یا این مبلغ صد میلیار و بهتون هدیه بدهند و یک ماه فرصت و مهلت داشته باشید تا اون رو خرج کنید چه کارهایی باهاش انجام میدید ؟؟

سرمایه گذاری .سفر.کمک مالی.خرید .و...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خوب میشد 😍😍😍😍اول جدا میشدم میرفتم یک جای دست هیچکس بهم نرسه بقیش هم خونه وماشین وسرمایه برای بعدا

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

خیلی خوب میشد 😍😍😍😍اول جدا میشدم میرفتم یک جای دست هیچکس بهم نرسه بقیش هم خونه وماشین وسرمایه برا ...

منم دوستدارم برم یجایی هیچکس نباشه اگرپول داشتم اینکارومیکردم

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

خونه نداریمبا ۱۰ میلیارد خونه و وسایلش الباقی خیریه

چه دل مهربونی داری گلم ایشالا به زودی صاحبخونه میشی گلم به به دمت گررم 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

منم دوستدارم برم یجایی هیچکس نباشه اگرپول داشتم اینکارومیکردم

واقعا بیا باهم بریم من خستم از همه 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

اول یه خونه لاکچری 

یه ماشین لاکچری 

با دو تا مغازه میخرم توشم پره اجناس میکنم 

یه عالمه طلا هم میخرم 

وسیله هلی خونه رو هم عوض میکنم 

اضافشم خیریه

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم

واقعا نمیدونم چیکار کنم

اره خیلی رقم زیادیه بنظرم 

خیلی خوب میشد 😍😍😍😍اول جدا میشدم میرفتم یک جای دست هیچکس بهم نرسه بقیش هم خونه وماشین وسرمایه برا ...

امیدوارم به این آرزوهات و هدفهای برسی گلم ای جانم 

واقعا بیا باهم بریم من خستم از همه

خیلی دوستدارم برم وازم خبرنداشته باشن الان گیرم توباتلاق گیرم توزندگی مشترکی ک هیچ احترامی ندارم ودارم ذره ذره اب میشم  خانواده ای ک ابروبرام نزاشتن اگر پول داشتم بدون لحظه ای فکر میرفتم 

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻