اره نایلون فریزر از وسط بازش کن پهن کن رو برنجا باعث میشه خیلییییی زود برنج دم بکشه
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
چه کار وحشتناکی کلی میکرو پلاستیک وارد غذا میشه کهبهتره از همون دم کنی قدیمیا استفادا کنی یا یه پارچ ...
از دمکنی استفاده میکنیم ولی وقتی حجم برنج خیلی زیاده اصلا دم نمیکشه حتی شده بود من ۳ ساعت منتظر بودم برنج دم بکشه
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
والا من واسه ۳۰ نفرم با همون دمکنی درمیارم مامانم که واسه ۳۰۰ نفرم به همون دمکنی برنجو درمیاره خیلی ...
ممنون عزیزم❤