2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

199 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها کسی درمورد قرص اورژانسی میدونه میشه راهنماییم کنه

من دوشنبه ۴تیر رابطه محافظت نشده داشتم و آب منعی داخل واژنم نشد اما چون سر آلتش خیس بود و لبه ک..اونجا مالید شک داشتم و ۴ساعت بعد دوتا قرص ۷۵٪خوردم الان ۴روزه عادت نشدم شک دارم میترسم پریود بشم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تا سه روز اگه اشتباه نکنم از موقع انجام رابطه میشه مصرفش کرد و این که دو مدل داره یکی 1.5 و یکی.0.75

بهش یه دونه ای و دوتایی هم میگن 

اون دوتایی ها رو باهم میتونی بخوری 

این طوری که تو گفتی و با این شرایط نمیخوریم باردار نمی‌شوی احتمالا ولی خب شک داشتی خوردی دیگه خیالت راحته راحت 

این قدر قویه این قرصا که اگه کامل هم می‌ریخت توت باردار نمی‌شدی. 

ولی ببین این قرصا تایم پریودی تو عوض میکنه و دیرتر یا زودتر از قبلت میشی. ولی نگران هیچی نباش خیالت تخت تخت

اینجا مکانی واسه توضیح کارای شخصیت نیسپر بچه مدرسه اییه

جای بچه مدرسه ای اینجا نیس 

البته این حرفم من درست نیس چون اینا اطلاعاتی گه که به‌درد میخوره حالا اگه کسی میدونه براش بده میتونه استفاده نکنه 😉

تا سه روز اگه اشتباه نکنم از موقع انجام رابطه میشه مصرفش کرد و این که دو مدل داره یکی 1.5 و یکی.0.75 ...

یه دنیا ممنون اره نریخت تو فقط سر آلتش یه قطره بود مالید لبه بالایی کصم ک خیلی با تو فاصله داشت من استرس داشتم خوردم