2777
2789

خیلی دلم گرفته از نامزدم 

دیروز خونشون بودم شب با عموش رف روستا از همون موق اصلا منو محل نداده ن رنگ زده ن پیام داده 

صبم قرار بود مامانش اینا برن روستا.. گف با اونا بیا من خودم ماشین ندارم ک درک کن 

خب ماشین نداره گوشی ک داره

عزیزم خیلی سخته واقعا، درکت میکنم 

منم کشیدم 

ولی من اگر اون موقع عقل الانمو داشتم و یه همچین شرایطی مثل شرایطت برام پیش میومد نمیرفتم 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عززیزم چ رفتنی ..؟ ب من حتی نگفتن و مامانش اینا هم رفتن

وا چرا هماهنگ نکردن با هم؟ 

ولی من آرزومه شوهرم منو نبره خونه فامیلاش....... خداروشکر خدا هم خیلی کمک میکنه وگرنه من نابود شده بودم. 

شوهرت تک فرزنده؟ 

یکی یه دونس؟ 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

حدداقل باید ب مامانش اینا میگف منم ببرن..💔 ن تک فرزند نیس

عشقم به خدا خانواده شوهر همچین مالی نیستن روز جمعتو به خاطرشون خراب میکنیا خدا رو شکر کن پیششون نیستی ارامش داری 

بالاخره اتفاقیه که افتاده 

یا زنگ بزن بهش و گلگی کن تا خالی بشی 

یاهم فراموش کن و تو خودت نریز

روزتو زهرمار نکن 

برو کنار خانوادت باشون خوش باش دو روز دیگه ازدواج میکنی میری قدرشونو بدون

فداتشم همینهههه اونا همچین مالی هم نیستن😁😍❤️

زنده باشی، آفرین😁💝