2777
2789
عنوان

دوست شوهرم پارک دعوتمون کرده

200 بازدید | 11 پست

این دوباره هفته قبلم دعوت کرده بودن همه چی خودشون آورده بودن ما فقد خوراکی خریدم بنظرتون من یه چیزی ببرم شوهرم میگه ولش کن اونا گفتم همه چی داریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شوهرم گفتم کیک بپزم ببریم میگه نه 😑

شوهرتو ول کن 

تو اگه چیزی نبری از چشم تو میبینن میگن زنش چرااینجوریه

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰

من دست خالی نمیپسندم 

دوست ندارم بار هزینه و زحمت دورهمی فقط رو دوش ی خانواده باشه 

اینجوری رفت و امدها ادامه پیدا میکنه و کسی خسته نمیشه

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

میخوای تنقلات ببر یا پفیلا تو خونه درست کن ببر‌ دور هم بخورید چای یا شربت ام ببر 

ما با فامیلا رفتیم با اینکه دعوت بودیم‌ ولی هر کیی‌ یه چی آورد 

من کیک‌ پختم‌ زندایی شیرینی درست کرده بود یکی. کلی تنفلات آورده بود 

شوهر خاله ام هندونه‌  هرکیی‌ یه چی آورده بود با اینکه دعوت بودیم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

شوهرت خودشو زده اون راه 

حداقل یه مرغ ببرید اگ برا ناهاروشام میرید،میوه ،اجیل

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)