2777
2789
هم کلاسی من بعده ۸ سال اومدالبته اون زمان ن رل بودیم ن حتی پیشنهاد داده بودگفت اشنایی بیشتر برای ازد ...

برگام واقعا 

چی شد که برگشت 

اون موقع هیچی ازش ندیده بودی ؟! 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برگام واقعا چی شد که برگشت اون موقع هیچی ازش ندیده بودی ؟!

بله

نه اصلا هیچ ارتباطی نداشتیم

از سال ۹۵ ن دیدمش ن هیچ کانکتی داشتیم

یهویی اومد در حدی شوک شدم ک ردش کردم

😘Thanks GOD 
بلهنه اصلا هیچ ارتباطی نداشتیماز سال ۹۵ ن دیدمش ن هیچ کانکتی داشتیمیهویی اومد در حدی شوک شدم ک ردش ک ...

یعنی اون موقع هم که همکلاسی بودین هیچ واکنش خاصی بهتون نداشت ؟! 

نگفت چی شد که برگشته ؟! 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

برگام واقعا چی شد که برگشت اون موقع هیچی ازش ندیده بودی ؟!

چرا زمان دانشگاه یکم دلبری میکرد ولی هیچ چیز خاصی نگفت

یبار دعوامون شد ی مدت قهر بودیم تا اخرای ترم اخر

دیگ ایشون فارغ التحصیل شد،یه ترم بالاتر از من بود، و رفت و ...

تا بهار پارسال

😘Thanks GOD 
چرا زمان دانشگاه یکم دلبری میکرد ولی هیچ چیز خاصی نگفتیبار دعوامون شد ی مدت قهر بودیم تا اخرای ترم ا ...

وای باورم نمیشه عینا اینجور چیزی برای من اتفاق افتاده 

با این تفاوت که ما الان داریم فارغ التحصیل میشیم 

یعنی اون موقع هم که همکلاسی بودین هیچ واکنش خاصی بهتون نداشت ؟! نگفت چی شد که برگشته ؟!

اولش گفت شمارتو دیدم تو گوشیم یهو خاستم حالتو بپرسم

در حالی ک من اصلا شماره اونو نداشتم

ن کاملا رسمی بودیم حتی یبارم دعوامون شده بود

خودمم خیلی برام عجیب بود در حدی ک فک میکردم سره کارم گذاشته یا جرعت حقیقته یا ...

😘Thanks GOD 
اولش گفت شمارتو دیدم تو گوشیم یهو خاستم حالتو بپرسمدر حالی ک من اصلا شماره اونو نداشتمن کاملا رسمی ب ...

بعدش یهو گفت که برای ازدواج تماس گرفته ؟! 

شما دانشجوی پزشکی هستین؟؟

بله 

ولی اون آقا همکلاسیم نیست 

هم دانشگاهیمه 

بعدش یهو گفت که برای ازدواج تماس گرفته ؟!

ن دو سه روز پشت سر هم هممش پیام میداد

اولش گفت خاستم حالتو بپرسم ، خب ی کمی رفاقت هم بینمون بود

بعد دیگ دیدم داره مشکوک میزنه

گفت عکستو بفرست و...

هی قربون صدقه میرفت، خدایی هر کسی جای من بود تعجب میکرد،این همه سال ازش خبر نداشتم بعد زرتی اومد فاز لاو گرفت!!!

بعد دیگ قاطی کردم گفتم قضیه چیه یهویی اومدی اونم اینطوری بعده این همه سال

قسم خورد ک هیچی فقط خاستم بیشتر باهم اشنا بشیم 

ناراحت شد و رفت

بعدش من هرچی باهاش حرف زدم ک تو رفیق منی نمیخام پاتنرم باشی اما برام قابل احترامی قبول نکرد و بد جور ب غرورش برخورده بود

😘Thanks GOD 
بله ولی اون آقا همکلاسیم نیست هم دانشگاهیمه

تو میدونی اگ استاد بیرون از دانشگاه تخلف کنه، مثلا بد حجاب باشه یا دوس پسر داشته باشه میشه گزارشش رو به حراست داد؟

کلا کجا میشه لو ش داد؟؟

😘Thanks GOD 
ن دو سه روز پشت سر هم هممش پیام میداداولش گفت خاستم حالتو بپرسم ، خب ی کمی رفاقت هم بینمون بودبعد دی ...

وای برگام ریخته حقیقتا 😂

تو میدونی اگ استاد بیرون از دانشگاه تخلف کنه، مثلا بد حجاب باشه یا دوس پسر داشته باشه میشه گزارشش رو ...

نمی دونم 

نه فکر نکنم کاریش داشته باشن