2777
2789

ابجی چطور سایز رو اندازه گیری میکنی من بلد نیستم

محدثه هستم ۱۹ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری-دانشجوی حقوق و معلم انگلیسی/انشالله به هدفم که وکیل شدن هست برسم ولی ارزومه مامانم همیشه سلامت باشه❤️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یه سوالم دارم تا چند سالگی رشد میکنه؟

محدثه هستم ۱۹ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری-دانشجوی حقوق و معلم انگلیسی/انشالله به هدفم که وکیل شدن هست برسم ولی ارزومه مامانم همیشه سلامت باشه❤️

اندازه نگرفتم سوتین ۶۵ خریدم برام خوب بود فهمیدم سایزم اینه 🤣🤣🤣🤣😁😁😁😁😁

پس از کی بپرسم چطور اندازه میگیرن

والا خجالت میکشم دیگ با با ۱۷ سال سن نمیدونم سایزم چیه

۸۰/۹۰ درصدش ک ژنتیکیه ولی تا قبل ۱۷/۱۸ تلاشتو بکن شاید جواب داد

چطور تلاش کنم😂😓

مگه راه حل داره

چندی حالا😂😁

باورکن نمیدونم 

ولی صاف هم نیستم 

یه بار سوتین ۷۰ پوشیدم کیپ تنم بود

اینم هست ک هیکلم درشته نمیدونم بخاطر درشت بودنم بود یا چی