2777
2789
عنوان

ویروس جدید

485 بازدید | 16 پست

بچه ها شنیدین کرونا زیاد شده یا ویروس جدید اومده ؟

کسی این مدت اخیر خودش یا اطرافیانش گرفته ؟علایمتون چی بود؟

ما اگه خدابخواد ۲ خانوار قراره بریم شمال منم چندماه پیش گرفتم امیدوارم که به خیر بگذره 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حالت تهوع و سرفهاسهال و استفراغ تببی حالی و خستگی از علائمشهخیلی ویروس خطرناکیه ما گرفتیم یک ماه درگ ...

من دی پارسال گرفتم همینا بود بعلاوه اولش یکم گلودرد بعد اینا اضافه شد وسنگینی قفسه سینه 🤦‍♀️

فکرنمیکنم اونقدر زیاد باشه به اندازه ویروسهای دیگه

چندتا استان هشدار قرمز زدن ۹۲نفر تو ایران مبتلا شدن .شما هم جزو مناطق پرخطره .به هرحال مواظب باشین انشالله سفرتون بی خطر 

خب همینه این ویروس ولی علائم شدیدتری داره و بعلاوه سرفه مکرر و خشک

معذرت میخوام شماهم خلط خونی وخلط پشت حلق وتنگی نفس داشتی؟من همین علائم روداشتم هنوز سرفه هام 

کامل کامل قطع نشده ونفس تنگی وخلط خونی داشتم وترشحات بینیم سبز شده بودکه دکتر اموکسی دادبخاطر 

ترشحات بینیم ولی ترسیدم بدنم ضعیف تربشه نخوردم  

کجااخبار رسانه اعلام کرد؟

گوگل کنی نوشته .به علاوه خواهرم پرستاره گفت چندتا استان هستن که خطر جدی هست و بیمارستان هاشون حتی اماده باش هستن .فقط خواستم بگم که وجدانم اذیت نکنه 😊😊قصدی نداشتم ببخشید 

گوگل کنی نوشته .به علاوه خواهرم پرستاره گفت چندتا استان هستن که خطر جدی هست و بیمارستان هاشون حتی ام ...

نه اصلا موردی نیست تشکربابت دلسوزیتون 🥰راستی گفتید خواهرتون پرستاره من ازدی ۱۴۰۲ گرفتم علائمم باگلودرد شروع شد بعد که خوب شد سرفه خشک وتهوع وبیحالی وبی اشتهایی ودل ضعفه وسنگینی قفسه سینه وببخشید اسهال اضافه شد نمیدونم همون کرونا بودیانه الان بعد چندماه یه نمه سرفه دارم وخلط پشت حلق و تنگی نفس وسه چهار باری هم خلط خونی داشتم ترشحات بینیم سبز شده بود دکتر هم بخاطر ترشحاتم اموکسی داد ولی چون ترسیدم ضعیف بشم نخوردم 

2790
2778
2791
2779
2792