2777
2789
عنوان

چجوری به نظم و تمیزی عادت کنیم🤔

1697 بازدید | 17 پست

من این شکلیم که خانواده فوق العاده وسواسی دارم روی تمیزی و انضباط همه چیز 

منتها خودم خیلی این شکلی نیستم 

یعنی بیا از اینور بوم افتادم یا از اینور !

یا خیلی خیلی مرتبمو یه حالت وسواس گونه پیدا می‌کنه یا خیلی بی حوصلمو حوصله جمع و جور کردن خونه رو ندارم 

و بیشترین محیطی هم که شلوغه اتاق خودمه....

تمیزی رو دوست دارم ولی چون بهش عادت ندارم برام سخته 

چه کار کنم همیشه همه جا مرتب باشه و عادت کنم بهش؟

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چیزیو میاری بعدش که دیگه لازم نداشتی بذار سر جاش همون موقع 

خیلیی خیلییی تاثیر داره

وسایل اضافی و خرده ریز نداشته باشید چون هر چقدم مرتب کنی بازم بی فایده هست و همش بی نظم به نظر میاد 

یه دوره ای هست نظم رو بهت یاد میده ولی نه وسواس گونه. 

نظم رو تو ابعاد مختلف اموزش میده. نظم در عبادت،  در تفریح،  درامور شخصر، در ارتباط با دیگران،  در سفر و.... 

زمان میبره ولی یه روزی میبینی هم خونه ات مدام مرتبه هم ذهنت. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

انضباط و تمیزی اینجوری نیست که کسی بهت یاد بده عزیزم 

باید ذاتی داشته باشیش 

مثلا من وسواسی و یه تمیز و مرتبِ به قول اطرافیان افراطی هستم 

خودم ازش لذت میبرم اما گاها برای خانواده و دور بری هام آزار دهنده میشه😒

من حتی وقتایی که حوصله ندارم با تمیز کردن ریکاوری میشم😂

الان صبحه

نیم ساعته بیدار شدم 

تا از اتاق خواب اومدن تو سالن دیدم همه جا تمیزه چون شبها قبل خواب مراب میکنم

حالم خوب شد

رفتم پشت پنجره گل هامو آب بدم احساس کردم بشقاب های زیرشون یکمی لک دارن با اینکه دیروز شسته بودمشون خلاصه سریع بشقاب ها رو برداشتم بردم شستم و خشک کردم و آوردم چیدم زیر گلدون ها الان با یه حال خیلی خوب نشستم کنارشون چایی میخورم 

اگر تمیز نمیکردم این چاییه بهم مزه نمیداد😍

.Pain🔥you made me a believer

انضباط و تمیزی اینجوری نیست که کسی بهت یاد بده عزیزم باید ذاتی داشته باشیش مثلا من وسواسی و یه تمیز ...

به به چه لذت بخش بود کامنت شما

منم از لحاظ تمیز و مرتب بودن مثل شما هستم ولی صبح ها حال و حوصله ندارم و افسرده ام

به به چه لذت بخش بود کامنت شمامنم از لحاظ تمیز و مرتب بودن مثل شما هستم ولی صبح ها حال و حوصله ندارم ...

قربون شما😍

من چه صبح چه شب این تمیزیه حالمو خوب میکنه 

حتی وقتایی که ناراحتم و حوصله ندارم دستم رو بند یه تمیز کاری میکنم خوب میشم

چند شب پیش کابوس دیدم خوابم خیلی بد بود و اعصابم رو بهم ریخت پاشدم اومدم از اتاق خواب بیرون دیدم همه جا برق میزنه هیچ کاری نبود که بکنم😂را همین رفتم حموم🤣🤣🤣

.Pain🔥you made me a believer

چه دوره ایه؟ چجوری میتونم تو این دوره ها شرکت کنم؟

دوره ی بانوی منظم

تو ایتا،  دوره دوماهه افلاین دارن. 

عالیه بنظرم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

سلام. کانال دارن؟

سلام

بله